Understanding through Discussion


Welcome! You are not logged in. [ Login ]
EvC Forum active members: 113 (8790 total)
Current session began: 
Page Loaded: 09-25-2017 5:58 AM
353 online now:
Faith, PaulK (2 members, 351 visitors)
Chatting now:  Chat room empty
Newest Member: Porkncheese
Upcoming Birthdays: Porosity, Tempe 12ft Chicken
Post Volume:
Total: 819,404 Year: 24,010/21,208 Month: 1,975/2,468 Week: 68/416 Day: 23/45 Hour: 2/3

Announcements: Reporting debate problems OR discussing moderation actions/inactions


Thread  Details

Email This Thread
Newer Topic | Older Topic
  
RewPrev1
...
24252627
28
29Next
Author Topic:   dBoard 3.0 Beta Release Today
fearandloathing
Member (Idle past 1678 days)
Posts: 990
From: Burlington, NC, USA
Joined: 02-24-2011


Message 406 of 426 (613781)
04-27-2011 10:21 AM


Cant seem to get dbcodes to work??

[QS] any suggestions [QS]

[qs] thanks [qs]


Replies to this message:
 Message 407 by jar, posted 04-27-2011 10:30 AM fearandloathing has responded

  
jar
Member
Posts: 29365
From: Texas!!
Joined: 04-20-2004
Member Rating: 3.4


Message 407 of 426 (613783)
04-27-2011 10:30 AM
Reply to: Message 406 by fearandloathing
04-27-2011 10:21 AM


Yes

use the peek button to take a peek at this

quote:
note the slash in the closing dBcode


Anyone so limited that they can only spell a word one way is severely handicapped!
This message is a reply to:
 Message 406 by fearandloathing, posted 04-27-2011 10:21 AM fearandloathing has responded

Replies to this message:
 Message 408 by fearandloathing, posted 04-27-2011 10:37 AM jar has not yet responded

fearandloathing
Member (Idle past 1678 days)
Posts: 990
From: Burlington, NC, USA
Joined: 02-24-2011


Message 408 of 426 (613785)
04-27-2011 10:37 AM
Reply to: Message 407 by jar
04-27-2011 10:30 AM


Thanks...
This message is a reply to:
 Message 407 by jar, posted 04-27-2011 10:30 AM jar has not yet responded

  
Admin
Director
Posts: 12528
From: EvC Forum
Joined: 06-14-2002
Member Rating: 1.9


Message 409 of 426 (613866)
04-28-2011 7:15 AM
Reply to: Message 405 by dwise1
04-26-2011 4:21 PM


Re: Five Days Later, Still Broken!
Hi Dwise1,

The problem should be fixed on both IE6 and IE7, but I've only been able to test on IE6.

Please click on reload/refresh then give it a try. Thanks for your patience.


--Percy
EvC Forum Director

This message is a reply to:
 Message 405 by dwise1, posted 04-26-2011 4:21 PM dwise1 has responded

Replies to this message:
 Message 410 by dwise1, posted 04-28-2011 2:50 PM Admin has acknowledged this reply

  
dwise1
Member
Posts: 2956
Joined: 05-02-2006
Member Rating: 4.4


Message 410 of 426 (613885)
04-28-2011 2:50 PM
Reply to: Message 409 by Admin
04-28-2011 7:15 AM


Re: Five Days Later, Still Broken!
test test test

ABE
edit edit edit

on IE7

Edited by dwise1, : testing edit


This message is a reply to:
 Message 409 by Admin, posted 04-28-2011 7:15 AM Admin has acknowledged this reply

Replies to this message:
 Message 411 by crashfrog, posted 05-27-2011 3:05 PM dwise1 has not yet responded

  
crashfrog
Inactive Member


Message 411 of 426 (617323)
05-27-2011 3:05 PM
Reply to: Message 410 by dwise1
04-28-2011 2:50 PM


Embeds not working - just for me
Everyone seems to have YouTube embeds working except for me. Here's two, using both forms of YouTube's embed code:

Totally blank.

Edited by crashfrog, : No reason given.

Edited by crashfrog, : No reason given.


This message is a reply to:
 Message 410 by dwise1, posted 04-28-2011 2:50 PM dwise1 has not yet responded

Replies to this message:
 Message 412 by New Cat's Eye, posted 05-27-2011 3:21 PM crashfrog has responded

New Cat's Eye
Member
Posts: 11707
From: near St. Louis
Joined: 01-27-2005
Member Rating: 2.3


Message 412 of 426 (617329)
05-27-2011 3:21 PM
Reply to: Message 411 by crashfrog
05-27-2011 3:05 PM


Re: Embeds not working - just for me
I'm seeing both of them...

Does it got gas in it?


Oh, and you coulda picked a much less lamer video...

Edited by Catholic Scientist, : No reason given.


This message is a reply to:
 Message 411 by crashfrog, posted 05-27-2011 3:05 PM crashfrog has responded

Replies to this message:
 Message 413 by crashfrog, posted 05-27-2011 3:26 PM New Cat's Eye has not yet responded

crashfrog
Inactive Member


Message 413 of 426 (617330)
05-27-2011 3:26 PM
Reply to: Message 412 by New Cat's Eye
05-27-2011 3:21 PM


Re: Embeds not working - just for me
Totally blank for me, both of them. But just mine - I'm seeing videos in other people's posts just fine.
This message is a reply to:
 Message 412 by New Cat's Eye, posted 05-27-2011 3:21 PM New Cat's Eye has not yet responded

Replies to this message:
 Message 414 by Percy, posted 05-27-2011 4:16 PM crashfrog has responded
 Message 415 by Taz, posted 05-27-2011 4:28 PM crashfrog has not yet responded

Percy
Member
Posts: 15918
From: New Hampshire
Joined: 12-23-2000
Member Rating: 4.1


Message 414 of 426 (617338)
05-27-2011 4:16 PM
Reply to: Message 413 by crashfrog
05-27-2011 3:26 PM


Re: Embeds not working - just for me
Aw, cute kitty!

Do you have another browser on your computer you could try? That would narrow it down a little.

--Percy


This message is a reply to:
 Message 413 by crashfrog, posted 05-27-2011 3:26 PM crashfrog has responded

Replies to this message:
 Message 416 by crashfrog, posted 05-30-2011 1:27 AM Percy has acknowledged this reply

  
Taz
Member (Idle past 825 days)
Posts: 5069
From: Zerus
Joined: 07-18-2006


Message 415 of 426 (617339)
05-27-2011 4:28 PM
Reply to: Message 413 by crashfrog
05-27-2011 3:26 PM


Re: Embeds not working - just for me
Copy the following code and see if it works.

<iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/co1iI9pZVG8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Edit.

Nevermind. I see what your problem is.

Edited by Taz, : No reason given.

Edited by Taz, : No reason given.


This message is a reply to:
 Message 413 by crashfrog, posted 05-27-2011 3:26 PM crashfrog has not yet responded

crashfrog
Inactive Member


Message 416 of 426 (617613)
05-30-2011 1:27 AM
Reply to: Message 414 by Percy
05-27-2011 4:16 PM


Re: Embeds not working - just for me
Well, now they're working.

No idea what changed between then and now.


This message is a reply to:
 Message 414 by Percy, posted 05-27-2011 4:16 PM Percy has acknowledged this reply

Percy
Member
Posts: 15918
From: New Hampshire
Joined: 12-23-2000
Member Rating: 4.1


Message 417 of 426 (617864)
05-31-2011 2:48 PM


Off-topic Assistance Request
In the Has the bias made this forum essentially irrelevant? thread, a Coffee House thread, the topic began to diverge into biology, Bolder-dash could use some administrative encouragement to stay on-topic. See Message 215 and Bolder-dash's reply.

Thanks!

--Percy


  
NoNukes
Member
Posts: 9929
From: Central NC USA
Joined: 08-13-2010
Member Rating: 3.2


Message 418 of 426 (618499)
06-03-2011 1:51 PM


Listing of db codes??
The link in the FAQ to the list of db Codes doesn't point to anything. I think this has been the case for quite a while.
Replies to this message:
 Message 419 by Admin, posted 06-03-2011 2:51 PM NoNukes has acknowledged this reply

  
Admin
Director
Posts: 12528
From: EvC Forum
Joined: 06-14-2002
Member Rating: 1.9


(1)
Message 419 of 426 (618506)
06-03-2011 2:51 PM
Reply to: Message 418 by NoNukes
06-03-2011 1:51 PM


Re: Listing of db codes??
I have no idea what you're talking about and it won't happen again.

Seriously, thanks for bringing this to our attention.

There's a formatting bug now in the FAQ, I'm looking at it now.

AbE: FAQ format bug fixed.

Edited by Admin, : AbE.


--Percy
EvC Forum Director

This message is a reply to:
 Message 418 by NoNukes, posted 06-03-2011 1:51 PM NoNukes has acknowledged this reply

  
Minnemooseus
Member
Posts: 3539
From: Duluth, Minnesota, U.S. (West end of Lake Superior)
Joined: 11-11-2001
Member Rating: 5.0


Message 420 of 426 (619182)
06-09-2011 12:33 AM


Need a bigger list when doing a search
Not a bug, but can't find a better place to put this.

When you do a search with the board search utility, you get just one page of results, possibly with many of them being from the same topic. They are the most recent relevant messages.

How about having searches that go back further in time?

Moose


  
RewPrev1
...
24252627
28
29Next
Newer Topic | Older Topic
Jump to:


Copyright 2001-2015 by EvC Forum, All Rights Reserved

™ Version 4.0 Beta
Innovative software from Qwixotic © 2017