Understanding through Discussion


Welcome! You are not logged in. [ Login ]
EvC Forum active members: 88 (8852 total)
Current session began: 
Page Loaded: 08-15-2018 1:07 PM
192 online now:
Aussie, JonF, NoNukes, PaulK, ringo, Tangle, Taq (7 members, 185 visitors)
Chatting now:  Chat room empty
Newest Member: rldawnca
Post Volume:
Total: 836,919 Year: 11,742/29,783 Month: 764/1,642 Week: 178/460 Day: 17/62 Hour: 0/1


Thread  Details

Email This Thread
Newer Topic | Older Topic
  
1
23456
...
14NextFF
Author Topic:   Bug Reporting II
AdminJar
Inactive Member


Message 1 of 197 (333488)
07-19-2006 6:39 PM


from Message 1
  
Faith
Member
Posts: 29154
From: Nevada, USA
Joined: 10-06-2001
Member Rating: 1.1


Message 2 of 197 (338867)
08-10-2006 2:55 AM


Problems with Search
I don't know if this is a bug or just my inability to comprehend what's required for a Search. I keep having this problem: I type in a word or phrase (with double quotes around it) that I'm pretty sure is in the posts I want to find, and also put in the name of the member who posted it, often my own name since I'm trying to find old posts of mine.

Often, although I KNOW the word was in some of my posts I get no hits at all. Other times I get a list of hits but only a few of them actually contain the word or phrase I'm looking for, and the others as far as I can tell bear no relation to it whatever.

The last one I did was "4500 years" with "Faith." Got some hits and many of them didn't have the phrase in them. What am I not understanding here?


Replies to this message:
 Message 3 by Parasomnium, posted 08-10-2006 3:00 AM Faith has responded

    
Parasomnium
Member (Idle past 554 days)
Posts: 2191
Joined: 07-15-2003


Message 3 of 197 (338868)
08-10-2006 3:00 AM
Reply to: Message 2 by Faith
08-10-2006 2:55 AM


Re: Problems with Search
I've experienced the same problems. I couldn't find that old post of mine about the chickens. When I simply browsed through pages and pages of old posts of mine, I finally found it. It contained the exact search phrases I had tried.

This is definitely a bug, and not a misunderstanding on your part.


This message is a reply to:
 Message 2 by Faith, posted 08-10-2006 2:55 AM Faith has responded

Replies to this message:
 Message 4 by Faith, posted 08-10-2006 3:09 AM Parasomnium has responded

  
Faith
Member
Posts: 29154
From: Nevada, USA
Joined: 10-06-2001
Member Rating: 1.1


Message 4 of 197 (338869)
08-10-2006 3:09 AM
Reply to: Message 3 by Parasomnium
08-10-2006 3:00 AM


Re: Problems with Search
Thank you! That reminds me that I too had looked for your story about the chickens when I brought it up the other day. You'd think "chickens" would have done it, maybe more than done it, but not a single hit. Thanks for the reminder.

By the way, what is the URL for that story? I'd like to read it again.

Edited by Faith, : No reason given.


This message is a reply to:
 Message 3 by Parasomnium, posted 08-10-2006 3:00 AM Parasomnium has responded

Replies to this message:
 Message 5 by Parasomnium, posted 08-10-2006 4:06 AM Faith has not yet responded

    
Parasomnium
Member (Idle past 554 days)
Posts: 2191
Joined: 07-15-2003


Message 5 of 197 (338872)
08-10-2006 4:06 AM
Reply to: Message 4 by Faith
08-10-2006 3:09 AM


Re: Problems with Search
Here it is. I had to look for it again, because I am rather rigorous about clearing out my browsing history. In the end I had to resort to google, can you imagine?
This message is a reply to:
 Message 4 by Faith, posted 08-10-2006 3:09 AM Faith has not yet responded

Replies to this message:
 Message 6 by nwr, posted 08-10-2006 7:55 AM Parasomnium has responded

  
nwr
Member
Posts: 5579
From: Geneva, Illinois
Joined: 08-08-2005


Message 6 of 197 (338890)
08-10-2006 7:55 AM
Reply to: Message 5 by Parasomnium
08-10-2006 4:06 AM


Re: Problems with Search
Here it is.

That's a coffee house thread.

I didn't manage to find the reference, but I seem to recall that Percy had to turn off indexing of the Coffee House because it was taking too long and causing the board to hang.

In the end I had to resort to google, ..

There's nothing wrong with using google to search evcforum.
This message is a reply to:
 Message 5 by Parasomnium, posted 08-10-2006 4:06 AM Parasomnium has responded

Replies to this message:
 Message 7 by Parasomnium, posted 08-10-2006 8:17 AM nwr has acknowledged this reply

  
Parasomnium
Member (Idle past 554 days)
Posts: 2191
Joined: 07-15-2003


Message 7 of 197 (338896)
08-10-2006 8:17 AM
Reply to: Message 6 by nwr
08-10-2006 7:55 AM


Re: Problems with Search
nwr writes:

That's a coffee house thread.

You might be right, I just tried to find a very old, non-Coffee House post of mine, and it was duly found.

Shame though, because the Coffee House posts are sometimes very worthwhile trying to find.


This message is a reply to:
 Message 6 by nwr, posted 08-10-2006 7:55 AM nwr has acknowledged this reply

Replies to this message:
 Message 8 by jar, posted 08-10-2006 9:50 AM Parasomnium has not yet responded

  
jar
Member
Posts: 30702
From: Texas!!
Joined: 04-20-2004
Member Rating: 1.7


Message 8 of 197 (338912)
08-10-2006 9:50 AM
Reply to: Message 7 by Parasomnium
08-10-2006 8:17 AM


Re: Problems with Search
Once we transition the threads to a real database that should get easier. Hopefully by next year folk.


Aslan is not a Tame Lion
This message is a reply to:
 Message 7 by Parasomnium, posted 08-10-2006 8:17 AM Parasomnium has not yet responded

Replies to this message:
 Message 9 by riVeRraT, posted 08-17-2006 10:12 PM jar has not yet responded

  
riVeRraT
Member (Idle past 240 days)
Posts: 5681
From: NY USA
Joined: 05-09-2004


Message 9 of 197 (340944)
08-17-2006 10:12 PM
Reply to: Message 8 by jar
08-10-2006 9:50 AM


Thread acting funny
www.evcforum.net/cgi-bin/dm.cgi?action=msg&f=6&t=613&m=1 -->www.evcforum.net/cgi-bin/dm.cgi?action=msg&f=6&t=613&m=1">http://www.evcforum.net/cgi-bin/dm.cgi?action=msg&f=6&t=613&m=1

Can't seem to submit reply without it timing out, and then the message is there, sometimes twice, sometimes not at all.

Edited by Admin, : Fix link.


This message is a reply to:
 Message 8 by jar, posted 08-10-2006 9:50 AM jar has not yet responded

Replies to this message:
 Message 10 by AdminJar, posted 08-17-2006 10:14 PM riVeRraT has not yet responded
 Message 11 by Admin, posted 08-18-2006 9:01 AM riVeRraT has responded

  
AdminJar
Inactive Member


Message 10 of 197 (340945)
08-17-2006 10:14 PM
Reply to: Message 9 by riVeRraT
08-17-2006 10:12 PM


Re: Thread acting funny
Looks like you replied.

Looks like it may be hung. Sent word to the boss.

Edited by AdminJar, : No reason given.


This message is a reply to:
 Message 9 by riVeRraT, posted 08-17-2006 10:12 PM riVeRraT has not yet responded

  
Admin
Director
Posts: 12556
From: EvC Forum
Joined: 06-14-2002


Message 11 of 197 (341028)
08-18-2006 9:01 AM
Reply to: Message 9 by riVeRraT
08-17-2006 10:12 PM


Re: Thread acting funny
The address of the site is "", not "". Seems to work fine for me using the site's proper address.


--Percy
EvC Forum Director

This message is a reply to:
 Message 9 by riVeRraT, posted 08-17-2006 10:12 PM riVeRraT has responded

Replies to this message:
 Message 12 by riVeRraT, posted 08-19-2006 11:30 AM Admin has not yet responded
 Message 13 by riVeRraT, posted 08-19-2006 11:32 AM Admin has responded
 Message 14 by riVeRraT, posted 08-19-2006 11:39 AM Admin has not yet responded

    
riVeRraT
Member (Idle past 240 days)
Posts: 5681
From: NY USA
Joined: 05-09-2004


Message 12 of 197 (341352)
08-19-2006 11:30 AM
Reply to: Message 11 by Admin
08-18-2006 9:01 AM


Re: Thread acting funny
What does that have to do with anything I said?

I am having a specific problem replying to a specific thread. I think someone else in the thread had a problem also.

It happens everytime I reply to that thread only.


This message is a reply to:
 Message 11 by Admin, posted 08-18-2006 9:01 AM Admin has not yet responded

  
riVeRraT
Member (Idle past 240 days)
Posts: 5681
From: NY USA
Joined: 05-09-2004


Message 13 of 197 (341355)
08-19-2006 11:32 AM
Reply to: Message 11 by Admin
08-18-2006 9:01 AM


Re: Thread acting funny
Oh, ok I see what your saying.

But...here is the link from my topic index
http://www.evcforum.net/cgi-bin/dm.cgi?action=msg&f=6&t=613&m=70#70

Why the www is missing is unknown to me.


This message is a reply to:
 Message 11 by Admin, posted 08-18-2006 9:01 AM Admin has responded

Replies to this message:
 Message 15 by Admin, posted 08-19-2006 11:39 AM riVeRraT has responded

  
riVeRraT
Member (Idle past 240 days)
Posts: 5681
From: NY USA
Joined: 05-09-2004


Message 14 of 197 (341357)
08-19-2006 11:39 AM
Reply to: Message 11 by Admin
08-18-2006 9:01 AM


Re: Thread acting funny
Error: UpdateForumThreadsSummary - inconsistent data, please notify board administration and give them thisinformation: forum=6, thread=613, message=63

Is what I got trying to edit one of my duplicate messages.

I am not having any trouble with any other thread.


This message is a reply to:
 Message 11 by Admin, posted 08-18-2006 9:01 AM Admin has not yet responded

  
Admin
Director
Posts: 12556
From: EvC Forum
Joined: 06-14-2002


Message 15 of 197 (341358)
08-19-2006 11:39 AM
Reply to: Message 13 by riVeRraT
08-19-2006 11:32 AM


Re: Thread acting funny
I wish I could explain why accessing the site with "" works, but I can't. I'm sure others can.

However, one thing I can tell you is that if you begin accessing the site using "", then all links on that page will be "". This is because every page is dynamically constructed on the fly when you click on a link, and the top-level address of the site is filled in using the address that you used to access it.


--Percy
EvC Forum Director

This message is a reply to:
 Message 13 by riVeRraT, posted 08-19-2006 11:32 AM riVeRraT has responded

Replies to this message:
 Message 16 by riVeRraT, posted 08-19-2006 11:40 AM Admin has responded

    
1
23456
...
14NextFF
Newer Topic | Older Topic
Jump to:


Copyright 2001-2015 by EvC Forum, All Rights Reserved

™ Version 4.0 Beta
Innovative software from Qwixotic © 2018