Understanding through Discussion


Welcome! You are not logged in. [ Login ]
EvC Forum active members: 109 (8803 total)
Current session began: 
Page Loaded: 11-22-2017 1:19 PM
359 online now:
Aussie, DrJones*, jar, kjsimons, PaulK, Phat (AdminPhat) (6 members, 353 visitors)
Chatting now:  Chat room empty
Newest Member: jaufre
Happy Birthday: DC85
Post Volume:
Total: 822,818 Year: 27,424/21,208 Month: 1,337/1,714 Week: 180/365 Day: 22/62 Hour: 3/9

Announcements: Reporting debate problems OR discussing moderation actions/inactions


Thread  Details

Email This Thread
Newer Topic | Older Topic
  
Prev12345
6
Author Topic:   We're Back!
Admin
Director
Posts: 12534
From: EvC Forum
Joined: 06-14-2002
Member Rating: 1.9


Message 76 of 87 (570200)
07-26-2010 8:21 AM
Reply to: Message 67 by Theodoric
07-21-2010 3:46 PM


Re: Slight bug
Theodoric writes:

In my signature I am getting a stray hash mark.

This is fixed.


--Percy
EvC Forum Director

This message is a reply to:
 Message 67 by Theodoric, posted 07-21-2010 3:46 PM Theodoric has not yet responded

Replies to this message:
 Message 77 by Huntard, posted 07-26-2010 8:25 AM Admin has acknowledged this reply

    
Huntard
Member
Posts: 2870
From: Limburg, The Netherlands
Joined: 09-02-2008


Message 77 of 87 (570201)
07-26-2010 8:25 AM
Reply to: Message 76 by Admin
07-26-2010 8:21 AM


Hacker?
Shouldn't you ban Pilsner2, I think he's one of those hackers.
This message is a reply to:
 Message 76 by Admin, posted 07-26-2010 8:21 AM Admin has acknowledged this reply

    
Blue Jay
Member (Idle past 289 days)
Posts: 2843
From: You couldn't pronounce it with your mouthparts
Joined: 02-04-2008


Message 78 of 87 (570920)
07-29-2010 11:55 AM
Reply to: Message 73 by PaulK
07-23-2010 8:36 AM


Re: Firefox problems
I'd like to report that I'm still having issues with Firefox. Clicking on any of the discussion board pages, or the login page brings up a version of the login page that says my password has changed. But neither my old password or my new one gets me in: I just get booted back to the same "password has changed" page.

IE works just fine though.


-Bluejay (a.k.a. Mantis, Thylacosmilus)

Darwin loves you.


This message is a reply to:
 Message 73 by PaulK, posted 07-23-2010 8:36 AM PaulK has responded

Replies to this message:
 Message 79 by PaulK, posted 07-29-2010 11:58 AM Blue Jay has not yet responded
 Message 80 by jar, posted 07-29-2010 12:24 PM Blue Jay has not yet responded
 Message 84 by nwr, posted 07-29-2010 12:58 PM Blue Jay has not yet responded
 Message 86 by CosmicChimp, posted 07-29-2010 8:46 PM Blue Jay has not yet responded

  
PaulK
Member
Posts: 13311
Joined: 01-10-2003
Member Rating: 2.1


Message 79 of 87 (570921)
07-29-2010 11:58 AM
Reply to: Message 78 by Blue Jay
07-29-2010 11:55 AM


Re: Firefox problems
Firefox 3.5.5 on Macintosh seems to be working OK for me.
This message is a reply to:
 Message 78 by Blue Jay, posted 07-29-2010 11:55 AM Blue Jay has not yet responded

    
jar
Member
Posts: 29619
From: Texas!!
Joined: 04-20-2004
Member Rating: 2.1


Message 80 of 87 (570927)
07-29-2010 12:24 PM
Reply to: Message 78 by Blue Jay
07-29-2010 11:55 AM


Re: Firefox problems
No problem on either a mac or windows machine using FF 3.6.8.


Anyone so limited that they can only spell a word one way is severely handicapped!
This message is a reply to:
 Message 78 by Blue Jay, posted 07-29-2010 11:55 AM Blue Jay has not yet responded

  
ringo
Member
Posts: 13876
From: frozen wasteland
Joined: 03-23-2005
Member Rating: 1.7


Message 81 of 87 (570932)
07-29-2010 12:36 PM


Copy/Paste Problem
When I click Reply, I've been having a problem with copying from the post and pasting into the online editor. Sometimes, it pastes the selected text and then pastes the whole post after it (which defeats the purpose of selecting text ). I've tried pasting the text into Notepad and it does the same thing there, so I'm guessing that the problem (if any) is in Copy.


Life is like a Hot Wheels car. Sometimes it goes behind the couch and you can't find it.
Replies to this message:
 Message 82 by jar, posted 07-29-2010 12:38 PM ringo has not yet responded
 Message 83 by Huntard, posted 07-29-2010 12:55 PM ringo has responded

  
jar
Member
Posts: 29619
From: Texas!!
Joined: 04-20-2004
Member Rating: 2.1


Message 82 of 87 (570933)
07-29-2010 12:38 PM
Reply to: Message 81 by ringo
07-29-2010 12:36 PM


Re: Copy/Paste Problem
Use the peek mode and the problem goes away.


Anyone so limited that they can only spell a word one way is severely handicapped!
This message is a reply to:
 Message 81 by ringo, posted 07-29-2010 12:36 PM ringo has not yet responded

  
Huntard
Member
Posts: 2870
From: Limburg, The Netherlands
Joined: 09-02-2008


Message 83 of 87 (570938)
07-29-2010 12:55 PM
Reply to: Message 81 by ringo
07-29-2010 12:36 PM


Re: Copy/Paste Problem
I've noticed this too, this happens when you do a "broad sweep" copy that includes the last line of text, right? (By "broad sweep" I mean, that you click the mouse and just highlight the text until all is selected, not stopping on the last letter).

Now, when you stop on the last letter, so that it is still highlighted, but don't select any more, it should just copy that line of text.

Alternatively, Percy could just fix it.


This message is a reply to:
 Message 81 by ringo, posted 07-29-2010 12:36 PM ringo has responded

Replies to this message:
 Message 85 by ringo, posted 07-29-2010 1:51 PM Huntard has not yet responded

    
nwr
Member
Posts: 5539
From: Geneva, Illinois
Joined: 08-08-2005
Member Rating: 4.5


Message 84 of 87 (570940)
07-29-2010 12:58 PM
Reply to: Message 78 by Blue Jay
07-29-2010 11:55 AM


Re: Firefox problems
That could be a firefox bug.

Find your firefox profile directory. There should be a file there labeled "cookies.sqlite". Delete that file (make sure that firefox is not running before you delete it).

The file will be recreated when you next start firefox. However, you will lose all saved cookies.

I have not seen the problem myself, but I have seen reports of it. Apparently the cookies.sqlite file can occasionally become corrupted.

I am currently using firefox 3.6.6 on linux (opensuse 11.3, just installed yesterday).


This message is a reply to:
 Message 78 by Blue Jay, posted 07-29-2010 11:55 AM Blue Jay has not yet responded

  
ringo
Member
Posts: 13876
From: frozen wasteland
Joined: 03-23-2005
Member Rating: 1.7


Message 85 of 87 (570953)
07-29-2010 1:51 PM
Reply to: Message 83 by Huntard
07-29-2010 12:55 PM


Re: Copy/Paste Problem
I've noticed this too, this happens when you do a "broad sweep" copy that includes the last line of text, right? (By "broad sweep" I mean, that you click the mouse and just highlight the text until all is selected, not stopping on the last letter).
Now, when you stop on the last letter, so that it is still highlighted, but don't select any more, it should just copy that line of text.

That would explain why the problem was intermittant. Damn my tendency to paint with a broad brush!

Thanks, and thanks to jar too. I've been away for a while and I forgot how to use the software.


Life is like a Hot Wheels car. Sometimes it goes behind the couch and you can't find it.
This message is a reply to:
 Message 83 by Huntard, posted 07-29-2010 12:55 PM Huntard has not yet responded

  
CosmicChimp
Member
Posts: 305
From: Muenchen Bayern Deutschland
Joined: 06-15-2007


Message 86 of 87 (571055)
07-29-2010 8:46 PM
Reply to: Message 78 by Blue Jay
07-29-2010 11:55 AM


Re: Firefox problems
My ubuntu (linux) installation using FF 3.6.8 is also having no probs with login. I'm using the FF built in save passwords function and the EvC site autosave password save function.
This message is a reply to:
 Message 78 by Blue Jay, posted 07-29-2010 11:55 AM Blue Jay has not yet responded

  
Adminnemooseus
Director
Posts: 3830
Joined: 09-26-2002


Message 87 of 87 (571543)
08-01-2010 3:11 AM


Moving a topic
When I first tried to copy/move the Evolution of poisonous vs. non-poisonous snakes topic, I neglected to choose a forum to move the topic to. Thus the PNT got closed but no new version was created. Thus number two, I had to do the copy/move a second time.

Maybe I previously never forgotten to select the new forum, but I don't recall this situation happening before.

Adminnemooseus

Edited by Adminnemooseus, : Change ID.


    
Prev12345
6
Newer Topic | Older Topic
Jump to:


Copyright 2001-2015 by EvC Forum, All Rights Reserved

™ Version 4.0 Beta
Innovative software from Qwixotic © 2017