Understanding through Discussion


Welcome! You are not logged in. [ Login ]
EvC Forum active members: 86 (8945 total)
258 online now:
AnswersInGenitals, DrJones*, Faith, jar, JonF, PaulK, xongsmith (7 members, 251 visitors)
Newest Member: ski zawaski
Upcoming Birthdays: ONESOlivia, perfect
Post Volume: Total: 865,570 Year: 20,606/19,786 Month: 1,003/2,023 Week: 511/392 Day: 55/72 Hour: 0/2


Thread  Details

Email This Thread
Newer Topic | Older Topic
  
Author Topic:   We're Back!
ringo
Member
Posts: 17538
From: frozen wasteland
Joined: 03-23-2005
Member Rating: 3.2


Message 32 of 87 (568780)
07-17-2010 6:40 PM
Reply to: Message 31 by DevilsAdvocate
07-17-2010 5:46 PM


Re: Yeah, EvC is back!!!
I was afraid EvC had been taken over by some dasterdly creationist hacker never to see the light of cyberdem again.

After all of the trials and tribulations, we'd better check and see if our Christian members have been raptured.


I rode off into the sunset, went all the way around the world and now I\'m back where I started.

This message is a reply to:
 Message 31 by DevilsAdvocate, posted 07-17-2010 5:46 PM DevilsAdvocate has responded

Replies to this message:
 Message 33 by DevilsAdvocate, posted 07-17-2010 7:36 PM ringo has not yet responded
 Message 37 by Buzsaw, posted 07-17-2010 9:58 PM ringo has not yet responded

  
ringo
Member
Posts: 17538
From: frozen wasteland
Joined: 03-23-2005
Member Rating: 3.2


Message 81 of 87 (570932)
07-29-2010 12:36 PM


Copy/Paste Problem
When I click Reply, I've been having a problem with copying from the post and pasting into the online editor. Sometimes, it pastes the selected text and then pastes the whole post after it (which defeats the purpose of selecting text ). I've tried pasting the text into Notepad and it does the same thing there, so I'm guessing that the problem (if any) is in Copy.


Life is like a Hot Wheels car. Sometimes it goes behind the couch and you can't find it.

Replies to this message:
 Message 82 by jar, posted 07-29-2010 12:38 PM ringo has not yet responded
 Message 83 by Huntard, posted 07-29-2010 12:55 PM ringo has responded

  
ringo
Member
Posts: 17538
From: frozen wasteland
Joined: 03-23-2005
Member Rating: 3.2


Message 85 of 87 (570953)
07-29-2010 1:51 PM
Reply to: Message 83 by Huntard
07-29-2010 12:55 PM


Re: Copy/Paste Problem
I've noticed this too, this happens when you do a "broad sweep" copy that includes the last line of text, right? (By "broad sweep" I mean, that you click the mouse and just highlight the text until all is selected, not stopping on the last letter).
Now, when you stop on the last letter, so that it is still highlighted, but don't select any more, it should just copy that line of text.

That would explain why the problem was intermittant. Damn my tendency to paint with a broad brush!

Thanks, and thanks to jar too. I've been away for a while and I forgot how to use the software.


Life is like a Hot Wheels car. Sometimes it goes behind the couch and you can't find it.

This message is a reply to:
 Message 83 by Huntard, posted 07-29-2010 12:55 PM Huntard has not yet responded

  
Newer Topic | Older Topic
Jump to:


Copyright 2001-2018 by EvC Forum, All Rights Reserved

™ Version 4.0 Beta
Innovative software from Qwixotic © 2019