Understanding through Discussion


Welcome! You are not logged in. [ Login ]
EvC Forum active members: 75 (8963 total)
174 online now:
PaulK, Percy (Admin), Tangle (3 members, 171 visitors)
Newest Member: Samuel567
Post Volume: Total: 870,778 Year: 2,526/23,288 Month: 717/1,809 Week: 149/225 Day: 8/44 Hour: 0/2


Thread  Details

Email This Thread
Newer Topic | Older Topic
  
Author Topic:   This Morning's Outage
Minnemooseus
Member
Posts: 3801
From: Duluth, Minnesota, U.S. (West end of Lake Superior)
Joined: 11-11-2001
Member Rating: 3.4


Message 2 of 6 (859600)
08-02-2019 12:30 AM


Was getting white screen last night
There are a bunch of outage topics, but this is the most recent.

Last night, perhaps around 2:00 am Percy time, when trying to load pages I would NOT get server not available type messages. Instead I would just get a totally white screen.

The homepage (https://www.evcforum.net/) worked fine, but field of snow for any forum page I tried.

Moose


Replies to this message:
 Message 3 by Admin, posted 08-02-2019 8:34 AM Minnemooseus has responded
 Message 4 by RAZD, posted 08-02-2019 9:30 AM Minnemooseus has acknowledged this reply

  
Minnemooseus
Member
Posts: 3801
From: Duluth, Minnesota, U.S. (West end of Lake Superior)
Joined: 11-11-2001
Member Rating: 3.4


Message 6 of 6 (862866)
09-14-2019 5:57 PM
Reply to: Message 3 by Admin
08-02-2019 8:34 AM


Re: Was getting white screen last night
Was getting white screen again this past Friday morning, I think it was at about 1:45 am your time.

Got it on two different computers, both using the same internet provider. One was using Chrome, the other Firefox.

Moose


This message is a reply to:
 Message 3 by Admin, posted 08-02-2019 8:34 AM Admin has not yet responded

  
Newer Topic | Older Topic
Jump to:


Copyright 2001-2018 by EvC Forum, All Rights Reserved

™ Version 4.0 Beta
Innovative software from Qwixotic © 2020