Understanding through Discussion


Welcome! You are not logged in. [ Login ]
EvC Forum active members: 64 (9057 total)
89 online now:
AZPaul3, dwise1, jar, PaulK, Phat, Tangle, Theodoric, vimesey (8 members, 81 visitors)
Newest Member: drlove
Post Volume: Total: 889,830 Year: 942/6,534 Month: 942/682 Week: 177/445 Day: 22/48 Hour: 6/3


Thread  Details

Email This Thread
Newer Topic | Older Topic
  
Author Topic:   New Avatar... sig's cool too!
Adminnemooseus
Director
Posts: 3946
Joined: 09-26-2002


Message 18 of 44 (253987)
10-22-2005 11:50 AM
Reply to: Message 17 by Phat
10-22-2005 7:14 AM


Re: New admin sig (Cookie problem?)
I've recently had some "not authorized" problems when trying to do things in the admin mode. Try clearing the sites cookies (I think it's done at "Profile"), or perhaps log out as "Phat" and log in as "AdminPhat". Maybe that will help.

Adminnemooseus

This message has been edited by Adminnemooseus, 10-22-2005 11:52 AM


This message is a reply to:
 Message 17 by Phat, posted 10-22-2005 7:14 AM Phat has not yet responded

  
Adminnemooseus
Director
Posts: 3946
Joined: 09-26-2002


Message 19 of 44 (253991)
10-22-2005 11:57 AM
Reply to: Message 17 by Phat
10-22-2005 7:14 AM


Re: New admin sig (Alias problem?)
I checked at "member management", and noted that your "AdminPhat" ID was linked to "Phatboy". I changed that to "Phat". Maybe that will fix the problem.

Adminnemooseus


This message is a reply to:
 Message 17 by Phat, posted 10-22-2005 7:14 AM Phat has not yet responded

  
Newer Topic | Older Topic
Jump to:


Copyright 2001-2018 by EvC Forum, All Rights Reserved

™ Version 4.0 Beta
Innovative software from Qwixotic © 2022