Understanding through Discussion


Welcome! You are not logged in. [ Login ]
EvC Forum active members: 65 (9073 total)
92 online now:
dwise1, kjsimons, Michael MD, nwr, PaulK, Percy (Admin), Tangle (7 members, 85 visitors)
Newest Member: MidwestPaul
Post Volume: Total: 893,285 Year: 4,397/6,534 Month: 611/900 Week: 135/182 Day: 15/27 Hour: 3/2

Announcements: Security Update Released


Thread  Details

Email This Thread
Newer Topic | Older Topic
  
Author Topic:   dBoard 3.0 Beta Release Today
Huntard
Member (Idle past 1533 days)
Posts: 2870
From: Limburg, The Netherlands
Joined: 09-02-2008


Message 38 of 426 (514652)
07-10-2009 5:40 AM
Reply to: Message 37 by Admin
07-09-2009 8:24 PM


Re: Thanks for the Bug Reports and Feedback
When I look on the "All topics" page, I see the following:


Click to enlarge

That seems like a bug to me


I hunt for the truth

This message is a reply to:
 Message 37 by Admin, posted 07-09-2009 8:24 PM Admin has replied

Replies to this message:
 Message 40 by Admin, posted 07-10-2009 8:00 AM Huntard has taken no action

Huntard
Member (Idle past 1533 days)
Posts: 2870
From: Limburg, The Netherlands
Joined: 09-02-2008


Message 58 of 426 (514800)
07-13-2009 1:35 AM
Reply to: Message 57 by Blue Jay
07-13-2009 12:48 AM


Re: HTML Characters
I am, especially in the last quoted bit, there are a lot there.


I hunt for the truth

This message is a reply to:
 Message 57 by Blue Jay, posted 07-13-2009 12:48 AM Blue Jay has taken no action

Huntard
Member (Idle past 1533 days)
Posts: 2870
From: Limburg, The Netherlands
Joined: 09-02-2008


Message 100 of 426 (519029)
08-10-2009 6:03 PM
Reply to: Message 99 by Admin
08-10-2009 5:55 PM


Re: Minor Update: Miscellanous Improvements
The thingies (sorry can't think of the word) that have the thread title and last post and the "skip to last unread post" thingy in them have changed in size.


I hunt for the truth

This message is a reply to:
 Message 99 by Admin, posted 08-10-2009 5:55 PM Admin has seen this message

Huntard
Member (Idle past 1533 days)
Posts: 2870
From: Limburg, The Netherlands
Joined: 09-02-2008


Message 203 of 426 (562567)
05-30-2010 6:08 PM
Reply to: Message 202 by Admin
05-30-2010 6:02 PM


Re: New Software Release
Admin writes:

Please report any bugs to this thread. Thanks.


No avatar pictures, or information about the member (number of total posts, rating).

Those are the first things I noticed.


This message is a reply to:
 Message 202 by Admin, posted 05-30-2010 6:02 PM Admin has replied

Replies to this message:
 Message 204 by hooah212002, posted 05-30-2010 6:15 PM Huntard has taken no action
 Message 206 by Admin, posted 05-30-2010 6:36 PM Huntard has taken no action

Huntard
Member (Idle past 1533 days)
Posts: 2870
From: Limburg, The Netherlands
Joined: 09-02-2008


Message 212 of 426 (562588)
05-31-2010 9:40 AM
Reply to: Message 211 by Admin
05-31-2010 8:13 AM


Login problems
Earlier today I couldn't login with IE 6.0.

Now (obviously) I can.

I'll post the error message later tonight, haven't got it right now.


This message is a reply to:
 Message 211 by Admin, posted 05-31-2010 8:13 AM Admin has replied

Replies to this message:
 Message 213 by Admin, posted 05-31-2010 10:02 AM Huntard has taken no action

Huntard
Member (Idle past 1533 days)
Posts: 2870
From: Limburg, The Netherlands
Joined: 09-02-2008


Message 225 of 426 (562929)
06-02-2010 1:38 PM
Reply to: Message 224 by Admin
06-02-2010 1:28 PM


Re: Email notification
Hotmail does this to it:

My eyes! It brunses my eyes!


This message is a reply to:
 Message 224 by Admin, posted 06-02-2010 1:28 PM Admin has seen this message

Replies to this message:
 Message 227 by New Cat's Eye, posted 06-02-2010 1:53 PM Huntard has replied

Huntard
Member (Idle past 1533 days)
Posts: 2870
From: Limburg, The Netherlands
Joined: 09-02-2008


Message 228 of 426 (562938)
06-02-2010 2:01 PM
Reply to: Message 227 by New Cat's Eye
06-02-2010 1:53 PM


Re: Email notification
Catholic Scientist writes:

Is that EvC forum hotlink at the very very bottom screwed up for you too?


Why yes, yes it is! Hadn't even noticed that either this is the site it links to:

http://dboard.cgi/

Which is a non-existant page.


This message is a reply to:
 Message 227 by New Cat's Eye, posted 06-02-2010 1:53 PM New Cat's Eye has taken no action

Huntard
Member (Idle past 1533 days)
Posts: 2870
From: Limburg, The Netherlands
Joined: 09-02-2008


Message 231 of 426 (562950)
06-02-2010 4:36 PM
Reply to: Message 229 by Admin
06-02-2010 2:02 PM


Forwarding private mssages
When I wanted to forward a private message, I got this error:

Error: Dispatch table lookup failure, control does not exist: forward


This message is a reply to:
 Message 229 by Admin, posted 06-02-2010 2:02 PM Admin has seen this message

Huntard
Member (Idle past 1533 days)
Posts: 2870
From: Limburg, The Netherlands
Joined: 09-02-2008


Message 236 of 426 (563260)
06-04-2010 7:21 AM
Reply to: Message 234 by Admin
06-03-2010 8:19 AM


General replies
I tried to post a general reply to the "report discussion problems" thread, and it gave me an error message.

This message is a reply to:
 Message 234 by Admin, posted 06-03-2010 8:19 AM Admin has replied

Replies to this message:
 Message 237 by Admin, posted 06-04-2010 9:25 AM Huntard has replied

Huntard
Member (Idle past 1533 days)
Posts: 2870
From: Limburg, The Netherlands
Joined: 09-02-2008


Message 239 of 426 (563297)
06-04-2010 9:37 AM
Reply to: Message 237 by Admin
06-04-2010 9:25 AM


Re: General replies
I just tried it again and I can't even preview it now.

Message was:

Error: Dispatch table lookup failure, control does not exist:

The same I got with the private message fail.


This message is a reply to:
 Message 237 by Admin, posted 06-04-2010 9:25 AM Admin has replied

Replies to this message:
 Message 240 by Admin, posted 06-04-2010 9:51 AM Huntard has replied

Huntard
Member (Idle past 1533 days)
Posts: 2870
From: Limburg, The Netherlands
Joined: 09-02-2008


Message 241 of 426 (563305)
06-04-2010 9:56 AM
Reply to: Message 240 by Admin
06-04-2010 9:51 AM


Re: General replies
The button works, it's after I typed the message and hit "preview" or "submit" that it gives me that error

This message is a reply to:
 Message 240 by Admin, posted 06-04-2010 9:51 AM Admin has replied

Replies to this message:
 Message 242 by Admin, posted 06-04-2010 10:07 AM Huntard has replied

Huntard
Member (Idle past 1533 days)
Posts: 2870
From: Limburg, The Netherlands
Joined: 09-02-2008


Message 243 of 426 (563342)
06-04-2010 12:54 PM
Reply to: Message 242 by Admin
06-04-2010 10:07 AM


Re: General replies
I saw NWR tested it with FF 3.5.9, so I decided I would test at my home PC as well

I still couldn't submit a general reply (preview worked though).

This is a different machine, different ISP, and it's with FF 3.5.9, same as NWR.

What did you tell the board software about me Percy, that it hates me so?


This message is a reply to:
 Message 242 by Admin, posted 06-04-2010 10:07 AM Admin has replied

Replies to this message:
 Message 244 by Admin, posted 06-04-2010 1:30 PM Huntard has replied

Huntard
Member (Idle past 1533 days)
Posts: 2870
From: Limburg, The Netherlands
Joined: 09-02-2008


Message 245 of 426 (563356)
06-04-2010 1:57 PM
Reply to: Message 244 by Admin
06-04-2010 1:30 PM


Re: General replies
Sure, go right ahead.

This message is a reply to:
 Message 244 by Admin, posted 06-04-2010 1:30 PM Admin has replied

Replies to this message:
 Message 246 by Admin, posted 06-04-2010 2:08 PM Huntard has taken no action

Huntard
Member (Idle past 1533 days)
Posts: 2870
From: Limburg, The Netherlands
Joined: 09-02-2008


Message 247 of 426 (563364)
06-04-2010 2:26 PM


test
test

{ABE}: And of course, now it works...

Still want the messages I got?

Edited by Huntard, : No reason given.


Replies to this message:
 Message 248 by Admin, posted 06-04-2010 2:32 PM Huntard has taken no action
 Message 249 by Admin, posted 06-04-2010 2:34 PM Huntard has replied

Huntard
Member (Idle past 1533 days)
Posts: 2870
From: Limburg, The Netherlands
Joined: 09-02-2008


Message 250 of 426 (563369)
06-04-2010 2:39 PM
Reply to: Message 249 by Admin
06-04-2010 2:34 PM


Re: test
Nope, preview does, submit gives me the error message.

Weird stuff!


This message is a reply to:
 Message 249 by Admin, posted 06-04-2010 2:34 PM Admin has seen this message

Newer Topic | Older Topic
Jump to:


Copyright 2001-2018 by EvC Forum, All Rights Reserved

™ Version 4.1
Innovative software from Qwixotic © 2022