Understanding through Discussion


Welcome! You are not logged in. [ Login ]
EvC Forum active members: 66 (9077 total)
741 online now:
kjsimons, PaulK, Phat, PurpleYouko, Tangle, Tanypteryx, Theodoric, vimesey (8 members, 733 visitors)
Newest Member: Contrarian
Post Volume: Total: 894,123 Year: 5,235/6,534 Month: 78/577 Week: 66/80 Day: 33/20 Hour: 0/5


Thread  Details

Email This Thread
Newer Topic | Older Topic
  
Author Topic:   dBoard 3.0 Beta Release Today
Minnemooseus
Member
Posts: 3881
From: Duluth, Minnesota, U.S. (West end of Lake Superior)
Joined: 11-11-2001
Member Rating: 4.0


Message 59 of 426 (514807)
07-13-2009 3:52 AM
Reply to: Message 57 by Blue Jay
07-13-2009 12:48 AM


jibberish symbols
Ever since the move, I've noticed that a lot of messages have non-letter characters (like apostrophes and quotation marks) replaced with jibberish symbols (like like ’ and “).

My impression is that this situation was equally prevalent prior to the recent software upgrade. Quite a while ago, I commented on this somewhere, probably as some sort of side comment. My impression (and I think it's a quality impression) is that these odd symbols started showing up after the forums most recent move to a new server.

I know I've seen older messages of my own, that contain these odd symbols. I know they were not in the message when I initially posted it (unlike apparently some members, I do look at my messages after posting).

I wonder if, when the server change was made, some files got lost or corrupted? Or something like that.

Moose

ps: Also time to test the "signature"


Professor, geology, Whatsamatta U
Evolution - Changes in the environment, caused by the interactions of the components of the environment.

"Do not meddle in the affairs of cats, for they are subtle and will piss on your computer." - Bruce Graham

"The modern conservative is engaged in one of man's oldest exercises in moral philosophy; that is, the search for a superior moral justification for selfishness." - John Kenneth Galbraith

"As democracy is perfected, the office of president represents, more and more closely, the inner soul of the people. On some great and glorious day the plain folks of the land will reach their heart's desire at last and the White House will be adorned by a downright moron." - H.L. Mencken (1880-1956)

"Nixon was a professional politician, and I despised everything he stood for — but if he were running for president this year against the evil Bush-Cheney gang, I would happily vote for him." - Hunter S. Thompson

"I know a little about a lot of things, and a lot about a few things, but I'm highly ignorant about everything." - Moose


This message is a reply to:
 Message 57 by Blue Jay, posted 07-13-2009 12:48 AM Blue Jay has replied

Replies to this message:
 Message 60 by Blue Jay, posted 07-13-2009 7:33 AM Minnemooseus has taken no action

Minnemooseus
Member
Posts: 3881
From: Duluth, Minnesota, U.S. (West end of Lake Superior)
Joined: 11-11-2001
Member Rating: 4.0


Message 75 of 426 (515779)
07-21-2009 4:40 AM


Problems at the All Forums page
http://www.evcforum.net/cgi-bin/dBoard.cgi

Everthing seems to be in order, except seeing "Forum Name Not Available" instead of the forum names, and also a lot of "Thread Name Not Available".

Moose


Replies to this message:
 Message 76 by Admin, posted 07-21-2009 9:23 AM Minnemooseus has taken no action
 Message 79 by Admin, posted 07-21-2009 8:27 PM Minnemooseus has taken no action

Minnemooseus
Member
Posts: 3881
From: Duluth, Minnesota, U.S. (West end of Lake Superior)
Joined: 11-11-2001
Member Rating: 4.0


Message 92 of 426 (518008)
08-03-2009 6:01 PM


A linked ID's glitchlet
I was looking for this Message 27 of mine. It is my most recent message in that topic.

I originally posted it as Adminnemooseus, then edited the ID to Minnemooseus. It is NOT listed in the Minnemooseus index - It is listed in the Adminnemooseus index.

When I went to edit it a second time, it showed up for edit as being an Adminnemooseus message (Adminnemooseus avatar and the "Select Author ID's" were set to Adminnemooseus).

Moose

Edited by Minnemooseus, : D'oh.


Replies to this message:
 Message 93 by Percy, posted 08-04-2009 9:49 AM Minnemooseus has taken no action
 Message 98 by Admin, posted 08-08-2009 10:46 AM Minnemooseus has taken no action

Minnemooseus
Member
Posts: 3881
From: Duluth, Minnesota, U.S. (West end of Lake Superior)
Joined: 11-11-2001
Member Rating: 4.0


Message 94 of 426 (518403)
08-05-2009 6:47 PM
Reply to: Message 90 by Admin
07-31-2009 6:06 PM


Re: Display of UTF8 (Unicode) Characters Fixed
This Message 22 is having character problems in the quote box material.

Moose


This message is a reply to:
 Message 90 by Admin, posted 07-31-2009 6:06 PM Admin has seen this message

Minnemooseus
Member
Posts: 3881
From: Duluth, Minnesota, U.S. (West end of Lake Superior)
Joined: 11-11-2001
Member Rating: 4.0


Message 96 of 426 (518611)
08-06-2009 7:22 PM


Are we going to be getting the individual topic index pages back?
I could check to see if this questions has come up before in this topic, but a topic index would be real useful to do such (assuming that there might have been a good subtitle used for the message).

Moose


Replies to this message:
 Message 97 by Admin, posted 08-06-2009 8:10 PM Minnemooseus has taken no action

Minnemooseus
Member
Posts: 3881
From: Duluth, Minnesota, U.S. (West end of Lake Superior)
Joined: 11-11-2001
Member Rating: 4.0


Message 210 of 426 (562582)
05-31-2010 7:16 AM
Reply to: Message 208 by Admin
05-30-2010 7:12 PM


Truncated subtitles
I just did a POTM nomination. Originally the subtitle had 'kind' (with the single quote marks). In preview at least, the subtitle was truncated at and excluding the first (').

Moose


This message is a reply to:
 Message 208 by Admin, posted 05-30-2010 7:12 PM Admin has replied

Replies to this message:
 Message 211 by Admin, posted 05-31-2010 8:13 AM Minnemooseus has seen this message

Minnemooseus
Member
Posts: 3881
From: Duluth, Minnesota, U.S. (West end of Lake Superior)
Joined: 11-11-2001
Member Rating: 4.0


Message 288 of 426 (568154)
07-04-2010 3:17 PM
Reply to: Message 287 by jar
07-04-2010 11:02 AM


Re: Test possible signature bug
And how about an off-topic button? Each member gets a personal off-topic meter and the member's message per period of time is automatically calculated to be the inverse of the off-topic rating.

Just kidding (or am I?)

Moose

PS: To people interjecting little personal messages into topics - We do now have the Personal Message (PM) system for that.

Edited by Minnemooseus, : Change ID.


This message is a reply to:
 Message 287 by jar, posted 07-04-2010 11:02 AM jar has taken no action

Minnemooseus
Member
Posts: 3881
From: Duluth, Minnesota, U.S. (West end of Lake Superior)
Joined: 11-11-2001
Member Rating: 4.0


Message 304 of 426 (586216)
10-11-2010 11:39 PM


Changing avatar problem
I've just changed my avatar back to the "Hiss" version, from the "Squeak" version.

Using the avatar "browse" button at the profile page allowed me to load the desired image, but no text appeared in the text box next to the button (or so I thought).

When I clicked the "Update Avatar" button, the avatar change was done, although it took a refresh to get the correct one to actually display. I then went back to try doing the change again, and discovered that the text in the text box was apparently white on a white background - I could only see it via highlighting it.

Firefox, Windows 7.

Moose


Replies to this message:
 Message 305 by Admin, posted 10-12-2010 7:36 AM Minnemooseus has seen this message

Minnemooseus
Member
Posts: 3881
From: Duluth, Minnesota, U.S. (West end of Lake Superior)
Joined: 11-11-2001
Member Rating: 4.0


Message 329 of 426 (588306)
10-23-2010 5:17 PM


The filtering a topic for an individual member's messages is broken
I've tried this at several topics. Regardless of what member's messages I try to filter for, I get only the Minnemooseus messages. If Minnemooseus didn't post in the topic, there are no messages displayed.

This seems to be a very recently created glitch.

Moose


Replies to this message:
 Message 330 by jar, posted 10-23-2010 5:26 PM Minnemooseus has seen this message
 Message 331 by nwr, posted 10-23-2010 5:26 PM Minnemooseus has seen this message

Minnemooseus
Member
Posts: 3881
From: Duluth, Minnesota, U.S. (West end of Lake Superior)
Joined: 11-11-2001
Member Rating: 4.0


Message 335 of 426 (592346)
11-19-2010 6:59 PM


"Current session began" quirk/glitch
Right now my "Current session began" says 2:10 am. That was valid last night but I since had been away from the forum for 12+ hours - It should have reset to something along the lines of 6:00 pm.

An extremely trivial glitch, but still a glitch (if I'm not misusing the term "glitch").

Moose

Added by edit: I cleared my cookies and relogged in - Things are back to proper. Maybe just a log out/log in would have done the job. I guess there is a good chance that the glitch was totally caused at my end and not at the forum end. So it's pretty much a "Never mind" sort of thing.

Edited by Minnemooseus, : See above.


Replies to this message:
 Message 336 by Admin, posted 11-19-2010 9:19 PM Minnemooseus has seen this message
 Message 337 by nwr, posted 11-20-2010 12:32 PM Minnemooseus has seen this message

Minnemooseus
Member
Posts: 3881
From: Duluth, Minnesota, U.S. (West end of Lake Superior)
Joined: 11-11-2001
Member Rating: 4.0


Message 420 of 426 (619182)
06-09-2011 12:33 AM


Need a bigger list when doing a search
Not a bug, but can't find a better place to put this.

When you do a search with the board search utility, you get just one page of results, possibly with many of them being from the same topic. They are the most recent relevant messages.

How about having searches that go back further in time?

Moose


Newer Topic | Older Topic
Jump to:


Copyright 2001-2018 by EvC Forum, All Rights Reserved

™ Version 4.1
Innovative software from Qwixotic © 2022