Understanding through Discussion


Welcome! You are not logged in. [ Login ]
EvC Forum active members: 65 (9073 total)
73 online now:
AZPaul3, jar, kjsimons, PaulK, Tangle, Tanypteryx (6 members, 67 visitors)
Newest Member: MidwestPaul
Post Volume: Total: 893,288 Year: 4,400/6,534 Month: 614/900 Week: 138/182 Day: 18/27 Hour: 0/0

Announcements: Security Update Released


Thread  Details

Email This Thread
Newer Topic | Older Topic
  
Author Topic:   dBoard 3.0 Beta Release Today
Admin
Director
Posts: 12793
From: EvC Forum
Joined: 06-14-2002
Member Rating: 2.0


Message 76 of 426 (515797)
07-21-2009 9:23 AM
Reply to: Message 75 by Minnemooseus
07-21-2009 4:40 AM


Re: Problems at the All Forums page
Hi Moose!

Hmmm, very weird. I won't be able to look at it till tonight.

Edited by Admin, : Note problem.


--Percy
EvC Forum Director

This message is a reply to:
 Message 75 by Minnemooseus, posted 07-21-2009 4:40 AM Minnemooseus has taken no action

Replies to this message:
 Message 77 by Theodoric, posted 07-21-2009 9:24 AM Admin has seen this message

Theodoric
Member
Posts: 7316
From: Northwest, WI, USA
Joined: 08-15-2005
Member Rating: 3.0


Message 77 of 426 (515798)
07-21-2009 9:24 AM
Reply to: Message 76 by Admin
07-21-2009 9:23 AM


Re: Problems at the All Forums page
I am getting same thing as Moose

This message is a reply to:
 Message 76 by Admin, posted 07-21-2009 9:23 AM Admin has seen this message

Taz
Member (Idle past 2530 days)
Posts: 5069
From: Zerus
Joined: 07-18-2006


Message 78 of 426 (515828)
07-21-2009 3:34 PM


Um... has anyone noticed all the "forum name not available"?

Admin
Director
Posts: 12793
From: EvC Forum
Joined: 06-14-2002
Member Rating: 2.0


Message 79 of 426 (515862)
07-21-2009 8:27 PM
Reply to: Message 75 by Minnemooseus
07-21-2009 4:40 AM


Re: Problems at the All Forums page
Problem with the "All Forums" page is fixed. Thanks for bearing with me.


--Percy
EvC Forum Director

This message is a reply to:
 Message 75 by Minnemooseus, posted 07-21-2009 4:40 AM Minnemooseus has taken no action

Granny Magda
Member (Idle past 73 days)
Posts: 2384
From: UK
Joined: 11-12-2007


Message 80 of 426 (516100)
07-23-2009 12:06 PM


Smilie Bug in Topic Titles
There appears to be a small bug with smilies in topic titles. On the "All Topics" page and the "Coffee House" page, there are posts wth a smiley in the title, but it appears in code:

"img src="http://www.evcforum.net/Images/Smilies/smile.gif" border=0>< !--UE--"

It appears normally in the actual posts though. See Message 115

Pretty minor quibble really when you've done such an all-round great job!

Mutate and Survive


"A curious aspect of the theory of evolution is that everybody thinks he understands it." - Jacques Monod

Replies to this message:
 Message 81 by Admin, posted 07-23-2009 8:17 PM Granny Magda has taken no action

Admin
Director
Posts: 12793
From: EvC Forum
Joined: 06-14-2002
Member Rating: 2.0


Message 81 of 426 (516177)
07-23-2009 8:17 PM
Reply to: Message 80 by Granny Magda
07-23-2009 12:06 PM


Re: Smilie Bug in Topic Titles
Thanks for reporting this! I'll try to get to it this weekend.


--Percy
EvC Forum Director

This message is a reply to:
 Message 80 by Granny Magda, posted 07-23-2009 12:06 PM Granny Magda has taken no action

Adminnemooseus
Administrator
Posts: 3959
Joined: 09-26-2002
Member Rating: 5.8


Message 82 of 426 (516187)
07-23-2009 9:22 PM


Where the approved topic came from glitch
I'm just promoted two PNTs. At the promoted versions it is listed that the topics were copied from the forum that is actually the destination forum, with the link being that destination forum.

The source topic information is correct.

See:
http://www.evcforum.net/cgi-bin/dm.cgi?action=msg&m=516181
http://www.evcforum.net/cgi-bin/dm.cgi?action=msg&m=516184

Adminnemooseus


Replies to this message:
 Message 83 by Admin, posted 07-24-2009 9:23 AM Adminnemooseus has taken no action

Admin
Director
Posts: 12793
From: EvC Forum
Joined: 06-14-2002
Member Rating: 2.0


Message 83 of 426 (516238)
07-24-2009 9:23 AM
Reply to: Message 82 by Adminnemooseus
07-23-2009 9:22 PM


Re: Where the approved topic came from glitch
Okay, thanks for finding this one. I'll try to do this when I fix the smilie issue.


--Percy
EvC Forum Director

This message is a reply to:
 Message 82 by Adminnemooseus, posted 07-23-2009 9:22 PM Adminnemooseus has taken no action

Admin
Director
Posts: 12793
From: EvC Forum
Joined: 06-14-2002
Member Rating: 2.0


Message 84 of 426 (516461)
07-25-2009 9:28 AM


Fixes Installed
I have just installed fixes for:

  • The problem displaying smilies in message subtitles under the "Last Post" heading of thread lists.

  • The problem with the message appended to a thread that has been copied from one forum to another. It now correctly identifies the forum it was copied from.


--Percy
EvC Forum Director

Parasomnium
Member
Posts: 2199
Joined: 07-15-2003


Message 85 of 426 (517233)
07-30-2009 12:17 PM


Strange date formats
It might seem a bit paranoid of me, but I can't help wondering why all the dates on any page on the board are formatted with what seems an abbreviation of my moniker where dashes should be. It only happens when I am logged in. For example, the page I am on now displays the date my current session began as "30ParasJulParas2009 05:41 PM"

Anyone else noticed something similar?


Replies to this message:
 Message 86 by bluescat48, posted 07-30-2009 6:26 PM Parasomnium has taken no action
 Message 88 by Admin, posted 07-31-2009 8:15 AM Parasomnium has replied

bluescat48
Member (Idle past 3428 days)
Posts: 2347
From: United States
Joined: 10-06-2007


Message 86 of 426 (517277)
07-30-2009 6:26 PM
Reply to: Message 85 by Parasomnium
07-30-2009 12:17 PM


Re: Strange date formats
mine says the following:Current session began: 07-30-2009 06:01 PM
Page Loaded: 07-30-2009 06:01 PM
Current Time:
07-30-2009 06:39 PM

Edited by bluescat48, : typical typo F#%K


There is no better love between 2 people than mutual respect for each other WT Young, 2002

Who gave anyone the authority to call me an authority on anything. WT Young, 1969

Since Evolution is only ~90% correct it should be thrown out and replaced by Creation which has even a lower % of correctness. W T Young, 2008


This message is a reply to:
 Message 85 by Parasomnium, posted 07-30-2009 12:17 PM Parasomnium has taken no action

Taz
Member (Idle past 2530 days)
Posts: 5069
From: Zerus
Joined: 07-18-2006


Message 87 of 426 (517289)
07-30-2009 7:57 PM


More suggestions!
(1) Have the option to choose if we agree, disagree, or indifferent with the post we're replying to. This would show up on the post. This will be helpful with monster-size posts.

(2) Have the option to make all posts who disagreed with your post to be invisible to you and vice versa.


Admin
Director
Posts: 12793
From: EvC Forum
Joined: 06-14-2002
Member Rating: 2.0


Message 88 of 426 (517333)
07-31-2009 8:15 AM
Reply to: Message 85 by Parasomnium
07-30-2009 12:17 PM


Re: Strange date formats
Better now?

There's a field on your profile page where you can set the separator character for dates. Set it to "-" and dates will be displayed as 7-31-2009, set it to "/" and dates will change to 7/31/2009. Your separator had somehow gotten set to "Paras".


--Percy
EvC Forum Director

This message is a reply to:
 Message 85 by Parasomnium, posted 07-30-2009 12:17 PM Parasomnium has replied

Replies to this message:
 Message 89 by Parasomnium, posted 07-31-2009 1:08 PM Admin has seen this message

Parasomnium
Member
Posts: 2199
Joined: 07-15-2003


Message 89 of 426 (517384)
07-31-2009 1:08 PM
Reply to: Message 88 by Admin
07-31-2009 8:15 AM


Re: Strange date formats
Admin writes:

Your separator had somehow gotten set to "Paras"

In that case I think I know what happened. I use PasswordMaker, an add-on of Firefox, to log in on pages. It's a great add-on, but it has one glitch: if it sees a page with login fields on it, it tends to fill all non-password fields with my login name. I recently changed something in my profile and I think PasswordMaker filled the separator field with as many character of my login name as would fit.

Thanks for finding it, Percy.


This message is a reply to:
 Message 88 by Admin, posted 07-31-2009 8:15 AM Admin has seen this message

Admin
Director
Posts: 12793
From: EvC Forum
Joined: 06-14-2002
Member Rating: 2.0


Message 90 of 426 (517425)
07-31-2009 6:06 PM


Display of UTF8 (Unicode) Characters Fixed
The problem where UTF8 characters were being displayed improperly has been fixed. Please report any further problems of this nature here.

Edited by Admin, : Modify title.


--Percy
EvC Forum Director

Replies to this message:
 Message 94 by Minnemooseus, posted 08-05-2009 6:47 PM Admin has seen this message

Newer Topic | Older Topic
Jump to:


Copyright 2001-2018 by EvC Forum, All Rights Reserved

™ Version 4.1
Innovative software from Qwixotic © 2022