Register | Sign In


Understanding through Discussion


EvC Forum active members: 52 (9179 total)
2 online now:
Newest Member: Jorge Parker
Happy Birthday: Theodoric
Post Volume: Total: 918,150 Year: 5,407/9,624 Month: 432/323 Week: 72/204 Day: 14/34 Hour: 2/0


Thread  Details

Email This Thread
Newer Topic | Older Topic
  
Author Topic:   Site Down Time
Stile
Member (Idle past 153 days)
Posts: 4295
From: Ontario, Canada
Joined: 12-02-2004


Message 60 of 87 (500397)
02-25-2009 2:30 PM
Reply to: Message 59 by Admin
02-25-2009 2:15 PM


Re: Site Going Down
Admin writes:
The new server has been broken into already and has to have the OS reinstalled.
Taz!!
heh... kidding
On the serious side... that sucks

This message is a reply to:
 Message 59 by Admin, posted 02-25-2009 2:15 PM Admin has not replied

  
Stile
Member (Idle past 153 days)
Posts: 4295
From: Ontario, Canada
Joined: 12-02-2004


Message 72 of 87 (501297)
03-05-2009 2:46 PM
Reply to: Message 61 by Admin
02-25-2009 10:46 PM


Little Blue Dot Thingies
Not sure if this has to do with the website name propagating thing, but ever since the site went down those little blue dots to the left of the threads do not update correctly for me.
Those dots used to be light if there were new messages in a thread, and then go dark once I've been in the thread to read those new messages.
Now they don't go dark after I've been to those messages anymore. Even if I refresh (and I have my IE web browser settings to "always retrieve new page information" or whatever that setting is).
Not exactly pressing, but I thought I'd mention it anyway.
It hurts my OCD... oh, the pain.. light dots everywhere!!

This message is a reply to:
 Message 61 by Admin, posted 02-25-2009 10:46 PM Admin has replied

Replies to this message:
 Message 73 by Admin, posted 03-05-2009 3:50 PM Stile has replied

  
Stile
Member (Idle past 153 days)
Posts: 4295
From: Ontario, Canada
Joined: 12-02-2004


Message 76 of 87 (501419)
03-06-2009 7:37 AM
Reply to: Message 73 by Admin
03-05-2009 3:50 PM


Re: Little Blue Dot Thingies
Admin writes:
In your browser's address box, does it say or just ?
As you navigate around, does it change at apparently random times between and ?
No, it doesn't change.
I have never seen it be only before. But I'm not always looking. I did just take a quick tour around and check it, and it was always
Go to http://dBoard - Board Central and click on "Board Settings", then click on "Print Cookies". Cut-n-paste the result into your reply.
Cookie Cut 'n Paste:


Current server date/time: 03-06-2009 07:32 AM (UTC = 1236342726)
Cookies provided to server by client:
Password = !!!!!!!!
SessionBeginTime = 1235577516
ThreadTracker = ^^
UseUserTimeZone = 1
UserID = 3079
UserName = Stile
WithinSession = yes
Cookies on the client:
Password = !!!!!!!
SessionBeginTime = 1235577516
SessionBeginTime = 1236342433
ThreadTracker = ^^
ThreadTracker = ^^292,1235577670
UseUserTimeZone = 1
UserID = 3079
UserName = Stile
WithinSession = yes
Edited by AdminModulous, : obfuscated the password

This message is a reply to:
 Message 73 by Admin, posted 03-05-2009 3:50 PM Admin has replied

Replies to this message:
 Message 77 by AdminModulous, posted 03-06-2009 8:13 AM Stile has replied
 Message 80 by Admin, posted 03-06-2009 9:55 AM Stile has replied

  
Stile
Member (Idle past 153 days)
Posts: 4295
From: Ontario, Canada
Joined: 12-02-2004


Message 78 of 87 (501424)
03-06-2009 8:18 AM
Reply to: Message 77 by AdminModulous
03-06-2009 8:13 AM


Re: Little Blue Dot Thingies
Ha!
Thanks, I even skimmed over that info and didn't notice. I guess I didn't skim well enough.

This message is a reply to:
 Message 77 by AdminModulous, posted 03-06-2009 8:13 AM AdminModulous has not replied

  
Stile
Member (Idle past 153 days)
Posts: 4295
From: Ontario, Canada
Joined: 12-02-2004


Message 81 of 87 (501439)
03-06-2009 10:32 AM
Reply to: Message 80 by Admin
03-06-2009 9:55 AM


Re: Little Blue Dot Thingies
Admin writes:
You can fix this problem by deleting cookies. If you use FireFox then you can delete cookies for just EvC Forum alone. If you use IE then you can only delete all cookies. You'll have to log in again, so be sure you know your password.
Thanks for the help, worked like a charm!
I do use IE (I know, FireFox users despise me...) but, well, I'm just too lazy to bother screwing around with another browser. I'm a sheep
Anyway, I didn't have to delete all cookies. I went into the folder where the cookies were stored and just deleted the "" one. So I didn't have to delete them all. But you are correct that there is no way "from IE" to delete just one or a certain few.
That is, after I waded through the miles and miles of porn-site cookies... how did they get there?
Anyway, thanks for the help!

This message is a reply to:
 Message 80 by Admin, posted 03-06-2009 9:55 AM Admin has not replied

  
Newer Topic | Older Topic
Jump to:


Copyright 2001-2023 by EvC Forum, All Rights Reserved

™ Version 4.2
Innovative software from Qwixotic © 2024