Understanding through Discussion


Welcome! You are not logged in. [ Login ]
EvC Forum active members: 61 (9042 total)
63 online now:
Percy (Admin), Tangle (2 members, 61 visitors)
Newest Member: maria
Post Volume: Total: 886,019 Year: 3,665/14,102 Month: 285/321 Week: 101/44 Day: 17/26 Hour: 0/0


Thread  Details

Email This Thread
Newer Topic | Older Topic
  
Author Topic:   Site Down Time
CosmicChimp
Member
Posts: 309
From: Muenchen Bayern Deutschland
Joined: 06-15-2007


Message 13 of 87 (499089)
02-16-2009 4:30 PM
Reply to: Message 5 by Admin
02-16-2009 3:43 PM


Re: Yes, New Server is a Good Move
Getting you in Munich on the usual website name. Great Work Percy, you're the best.

Edited by CosmicChimp, : No reason given.


This message is a reply to:
 Message 5 by Admin, posted 02-16-2009 3:43 PM Admin has not yet responded

  
CosmicChimp
Member
Posts: 309
From: Muenchen Bayern Deutschland
Joined: 06-15-2007


Message 48 of 87 (499774)
02-20-2009 9:57 AM
Reply to: Message 33 by Admin
02-18-2009 1:11 PM


Hi Percy,

I'm getting strange symbols instead of the proper ones that should be present. It may have something to do with my language settings. My keyboard is DE (German), I'm using firefox (latest one as I just updated it recently). I'll copy and paste examples:

He was a geneticist in Zelensky’s lab
evolution, and pretty much the worlds’ authority on BioPhilately.
of how molecular biology “took over” biology departm

What other infos about my system do you need?

{ABE} Actually I just noticed this symbol problem on another website. I'm going to deinstall some of my FF add-ons and then check to see about having/getting the newest version of FF. I'll edit this again later with my results.

{ABE} I tried everything in FF; no fix.
Then I opened I.E. and found the same symbols :( WTF

Edited by CosmicChimp, : No reason given.

Edited by CosmicChimp, : second ABE


This message is a reply to:
 Message 33 by Admin, posted 02-18-2009 1:11 PM Admin has not yet responded

  
CosmicChimp
Member
Posts: 309
From: Muenchen Bayern Deutschland
Joined: 06-15-2007


Message 51 of 87 (499965)
02-21-2009 4:49 PM
Reply to: Message 33 by Admin
02-18-2009 1:11 PM


Hi Admin,

I am still getting these weird symbols, here is another example:

And you cannot logically say that C = D or C ‚ D because you don't know. Thanks.

--------------------------------------------------------------------------------

That little box should be a symbol for "does not equal" crossed through equals sign. It is happening in firefox and I.E. I did'nt look at it on my other newer PC but that will be the next step.


This message is a reply to:
 Message 33 by Admin, posted 02-18-2009 1:11 PM Admin has responded

Replies to this message:
 Message 52 by Admin, posted 02-21-2009 5:13 PM CosmicChimp has responded

  
CosmicChimp
Member
Posts: 309
From: Muenchen Bayern Deutschland
Joined: 06-15-2007


Message 53 of 87 (499970)
02-21-2009 5:27 PM
Reply to: Message 52 by Admin
02-21-2009 5:13 PM


Here is the evc post and then the exact part:

http://www.evcforum.net/cgi-bin/dm.cgi?action=msg&f=33&t=48&m=34#34

That isn't true. My statement wasn't true; your statement
wasn't true; that doesn't mean you and I said the same thing.

quote:But the real comparison is that

C is an example of A
D is an example of A
Therefore C = D

And you cannot logically say that C = D or C ‚ D because you don't know. Thanks.

Don't confuse equality with

FF gives the zeroes and ones symbol; IE gives the empty box. I've got the newest version of FF. 3.0.6 or something like that.

{ABE} ≠


Hmm....

Edited by CosmicChimp, : No reason given.

Edited by Admin, : Add carriage return to long line.


This message is a reply to:
 Message 52 by Admin, posted 02-21-2009 5:13 PM Admin has responded

Replies to this message:
 Message 57 by Admin, posted 02-22-2009 2:01 PM CosmicChimp has acknowledged this reply

  
CosmicChimp
Member
Posts: 309
From: Muenchen Bayern Deutschland
Joined: 06-15-2007


Message 84 of 87 (504761)
04-02-2009 2:49 PM
Reply to: Message 59 by Admin
02-25-2009 2:15 PM


Re: Site Going Down
Hallo Herr Direktor (Admin),

There are some strange (and I think new) symbols appearing again in the posts of our members.

Here is the latest example:

Found here:

sil, found in Indonesia in 2003 and known as the “Hobbit,” is not hu

I found some stuff on google and it seems to be an issue relating to the apostrophe marks and quote marks. If you google the error is shows quite a few discussions of the error symbols.


This message is a reply to:
 Message 59 by Admin, posted 02-25-2009 2:15 PM Admin has not yet responded

Replies to this message:
 Message 85 by kjsimons, posted 04-02-2009 3:26 PM CosmicChimp has responded

  
CosmicChimp
Member
Posts: 309
From: Muenchen Bayern Deutschland
Joined: 06-15-2007


Message 86 of 87 (504765)
04-02-2009 4:02 PM
Reply to: Message 85 by kjsimons
04-02-2009 3:26 PM


Re: Site Going Down
Ah yes, I can get it to display correctly if I flip the firefox tab into an IE tab and then switch the coding as you said into UTF-8. Nice one.

This message is a reply to:
 Message 85 by kjsimons, posted 04-02-2009 3:26 PM kjsimons has not yet responded

  
Newer Topic | Older Topic
Jump to:


Copyright 2001-2018 by EvC Forum, All Rights Reserved

™ Version 4.0 Beta
Innovative software from Qwixotic © 2021