Understanding through Discussion


Welcome! You are not logged in. [ Login ]
EvC Forum active members: 59 (9025 total)
55 online now:
jar, nwr, PaulK, Tangle (4 members, 51 visitors)
Newest Member: JustTheFacts
Post Volume: Total: 883,376 Year: 1,022/14,102 Month: 14/411 Week: 35/168 Day: 14/21 Hour: 0/0


Thread  Details

Email This Thread
Newer Topic | Older Topic
  
Author Topic:   This Morning's Outage
Admin
Director
Posts: 12713
From: EvC Forum
Joined: 06-14-2002


Message 1 of 6 (776430)
01-13-2016 8:26 AM


This morning's outage, maybe 15 minutes in length, came to us courtesy of the RIPE network in Amsterdam. The specific URL requests seemed somewhat ordinary, but there were numerous attempts to post replies (they weren't logged in). The requests were sufficiently voluminous to require automation and constitute a DOS attack. The IP was 62.210.188.165 if someone's curious enough to investigate further.

--Percy
EvC Forum Director

  
Admin
Director
Posts: 12713
From: EvC Forum
Joined: 06-14-2002


Message 3 of 6 (859612)
08-02-2019 8:34 AM
Reply to: Message 2 by Minnemooseus
08-02-2019 12:30 AM


Re: Was getting white screen last night
Checking the logs, you were accessing the site until 1:40:01 AM, and then not again until 2:06:11 AM, but there were a few hundred accesses from other IP addresses during that period. I don't have an explanation, but I don't think the problem was related to the website. Let me know if it happens again.

--Percy

Edited by Admin, : Change author.


This message is a reply to:
 Message 2 by Minnemooseus, posted 08-02-2019 12:30 AM Minnemooseus has responded

Replies to this message:
 Message 6 by Minnemooseus, posted 09-14-2019 5:57 PM Admin has not yet responded

  
Newer Topic | Older Topic
Jump to:


Copyright 2001-2018 by EvC Forum, All Rights Reserved

™ Version 4.0 Beta
Innovative software from Qwixotic © 2021