Understanding through Discussion


Welcome! You are not logged in. [ Login ]
EvC Forum active members: 59 (9025 total)
51 online now:
Aussie, dwise1, PaulK, PurpleYouko, ringo, Tangle (6 members, 45 visitors)
Newest Member: JustTheFacts
Post Volume: Total: 883,373 Year: 1,019/14,102 Month: 11/411 Week: 32/168 Day: 11/21 Hour: 1/5


Thread  Details

Email This Thread
Newer Topic | Older Topic
  
Author Topic:   This Morning's Outage
Minnemooseus
Member
Posts: 3838
From: Duluth, Minnesota, U.S. (West end of Lake Superior)
Joined: 11-11-2001


Message 2 of 6 (859600)
08-02-2019 12:30 AM


Was getting white screen last night
There are a bunch of outage topics, but this is the most recent.

Last night, perhaps around 2:00 am Percy time, when trying to load pages I would NOT get server not available type messages. Instead I would just get a totally white screen.

The homepage (https://www.evcforum.net/) worked fine, but field of snow for any forum page I tried.

Moose


Replies to this message:
 Message 3 by Admin, posted 08-02-2019 8:34 AM Minnemooseus has responded
 Message 4 by RAZD, posted 08-02-2019 9:30 AM Minnemooseus has acknowledged this reply

  
Minnemooseus
Member
Posts: 3838
From: Duluth, Minnesota, U.S. (West end of Lake Superior)
Joined: 11-11-2001


Message 6 of 6 (862866)
09-14-2019 5:57 PM
Reply to: Message 3 by Admin
08-02-2019 8:34 AM


Re: Was getting white screen last night
Was getting white screen again this past Friday morning, I think it was at about 1:45 am your time.

Got it on two different computers, both using the same internet provider. One was using Chrome, the other Firefox.

Moose


This message is a reply to:
 Message 3 by Admin, posted 08-02-2019 8:34 AM Admin has not yet responded

  
Newer Topic | Older Topic
Jump to:


Copyright 2001-2018 by EvC Forum, All Rights Reserved

™ Version 4.0 Beta
Innovative software from Qwixotic © 2021