Understanding through Discussion


Welcome! You are not logged in. [ Login ]
EvC Forum active members: 116 (8776 total)
Current session began: 
Page Loaded: 08-16-2017 9:29 AM
359 online now:
jar, PaulK, Percy (Admin), Stile (4 members, 355 visitors)
Chatting now:  Chat room empty
Newest Member: DOCJ
Post Volume:
Total: 816,006 Year: 20,612/21,208 Month: 1,045/2,326 Week: 381/345 Day: 38/208 Hour: 2/7

Announcements: Reporting debate problems OR discussing moderation actions/inactions


Thread  Details

Email This Thread
Newer Topic | Older Topic
  
Prev1234
5
67Next
Author Topic:   Now available for testing: dBoard 3.0 Beta
Admin
Director
Posts: 12523
From: EvC Forum
Joined: 06-14-2002
Member Rating: 2.2


Message 61 of 91 (548051)
02-25-2010 7:41 AM
Reply to: Message 60 by Stile
02-24-2010 2:33 PM


Re: Normal Thread Display Link Availability
When I complete my current set of changes I'll set up a test board for you.

--Percy

Edited by Admin, : Change author.


This message is a reply to:
 Message 60 by Stile, posted 02-24-2010 2:33 PM Stile has acknowledged this reply

    
Theodoric
Member
Posts: 5765
From: Northwest, WI, USA
Joined: 08-15-2005


Message 62 of 91 (552639)
03-30-2010 12:17 PM


Messaging error
I tried to send a PM today and got this error.
quote:
Query error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 't lie or have an agenda. Facts are just facts', WordList='14338 __500__ 552630 a' at line 1.
Query string: replace into evcPmMessages set MID=577, MBRID=3973, FDRID=2, FromMBRID=3973, FromName='Theodoric', ToList='7877|dronester', CcList='', BccList='', Time=1269965653, Opened=1, Important=0, Marked=0, Subject='Message 43',

Replies to this message:
 Message 63 by Huntard, posted 03-30-2010 12:59 PM Theodoric has not yet responded
 Message 64 by Admin, posted 03-30-2010 1:17 PM Theodoric has responded

    
Huntard
Member
Posts: 2869
From: Limburg, The Netherlands
Joined: 09-02-2008


Message 63 of 91 (552647)
03-30-2010 12:59 PM
Reply to: Message 62 by Theodoric
03-30-2010 12:17 PM


Re: Messaging error
Looks a bit like the error Buz reported in Message 35. Perhaps, the response from Admin helps.
This message is a reply to:
 Message 62 by Theodoric, posted 03-30-2010 12:17 PM Theodoric has not yet responded

    
Admin
Director
Posts: 12523
From: EvC Forum
Joined: 06-14-2002
Member Rating: 2.2


Message 64 of 91 (552651)
03-30-2010 1:17 PM
Reply to: Message 62 by Theodoric
03-30-2010 12:17 PM


Re: Messaging error
If you still have the text of the message itself that you were trying to send can you post it to this thread? Thanks.


--Percy
EvC Forum Director

This message is a reply to:
 Message 62 by Theodoric, posted 03-30-2010 12:17 PM Theodoric has responded

Replies to this message:
 Message 65 by Theodoric, posted 03-30-2010 3:24 PM Admin has acknowledged this reply
 Message 66 by Theodoric, posted 03-30-2010 3:28 PM Admin has responded

    
Theodoric
Member
Posts: 5765
From: Northwest, WI, USA
Joined: 08-15-2005


Message 65 of 91 (552669)
03-30-2010 3:24 PM
Reply to: Message 64 by Admin
03-30-2010 1:17 PM


Re: Messaging error
Sorry dont have it. It wouldnt let me save a draft. Kept getting an SQL error when I did that too.
This message is a reply to:
 Message 64 by Admin, posted 03-30-2010 1:17 PM Admin has acknowledged this reply

    
Theodoric
Member
Posts: 5765
From: Northwest, WI, USA
Joined: 08-15-2005


Message 66 of 91 (552671)
03-30-2010 3:28 PM
Reply to: Message 64 by Admin
03-30-2010 1:17 PM


Re: Messaging error
I recreated the message and resent. Went through. I did use " marks in the original and removed them. I sent a msg to you using " marks too and that worked fine. Not sure what it could have been. But works now so all is well in the world.
This message is a reply to:
 Message 64 by Admin, posted 03-30-2010 1:17 PM Admin has responded

Replies to this message:
 Message 67 by Admin, posted 03-30-2010 4:01 PM Theodoric has not yet responded

    
Admin
Director
Posts: 12523
From: EvC Forum
Joined: 06-14-2002
Member Rating: 2.2


Message 67 of 91 (552682)
03-30-2010 4:01 PM
Reply to: Message 66 by Theodoric
03-30-2010 3:28 PM


Re: Messaging error
Okay, thanks for trying to reproduce the problem. Let me know if it happens again. I was guessing that single quotes weren't being properly handled, but they work for me. My guess is still single quotes as the cause, but maybe more than one in some circumstance the code somehow doesn't handle.


--Percy
EvC Forum Director

This message is a reply to:
 Message 66 by Theodoric, posted 03-30-2010 3:28 PM Theodoric has not yet responded

    
Adminnemooseus
Director
Posts: 3818
Joined: 09-26-2002
Member Rating: 2.6


Message 68 of 91 (579888)
09-06-2010 1:36 PM


Problems posting general reply to the humor topic
Keep getting this message:

quote:
Error: Dispatch table lookup failure, control does not exist:

Adminnemooseus


Replies to this message:
 Message 69 by Admin, posted 09-06-2010 2:29 PM Adminnemooseus has not yet responded

    
Admin
Director
Posts: 12523
From: EvC Forum
Joined: 06-14-2002
Member Rating: 2.2


Message 69 of 91 (579899)
09-06-2010 2:29 PM
Reply to: Message 68 by Adminnemooseus
09-06-2010 1:36 PM


Re: Problems posting general reply to the humor topic
Click on "refresh" or "reload", then try again. Let me know if this doesn't fix it.


--Percy
EvC Forum Director

This message is a reply to:
 Message 68 by Adminnemooseus, posted 09-06-2010 1:36 PM Adminnemooseus has not yet responded

Replies to this message:
 Message 70 by Minnemooseus, posted 09-06-2010 2:57 PM Admin has responded

    
Minnemooseus
Member
Posts: 3529
From: Duluth, Minnesota, U.S. (West end of Lake Superior)
Joined: 11-11-2001
Member Rating: 5.6


Message 70 of 91 (579906)
09-06-2010 2:57 PM
Reply to: Message 69 by Admin
09-06-2010 2:29 PM


Re: Problems posting general reply to the humor topic
After some problems I got the message to post.

I think I may have some problems within my computer. I've been having problems getting some sites to load enough to see the page, and many other times the page displays but never completes loading (or at least the browser thinks it's not complete).

Running McAfee right now - Shall see if something shows up.

Moose

Added by edit: This message posted without any problems.

Edited by Minnemooseus, : See above.


This message is a reply to:
 Message 69 by Admin, posted 09-06-2010 2:29 PM Admin has responded

Replies to this message:
 Message 71 by Admin, posted 09-06-2010 3:03 PM Minnemooseus has acknowledged this reply

    
Admin
Director
Posts: 12523
From: EvC Forum
Joined: 06-14-2002
Member Rating: 2.2


Message 71 of 91 (579909)
09-06-2010 3:03 PM
Reply to: Message 70 by Minnemooseus
09-06-2010 2:57 PM


Re: Problems posting general reply to the humor topic
Minnemooseus writes:

I think I may have some problems within my computer. I've been having problems getting some sites to load enough to see the page, and many other times the page displays but never completes loading (or at least the browser thinks it's not complete).

The behavior you're seeing is consistent with an incomplete page load. Form submissions rely upon Javascript, and the Javascript is loaded separately from the main page. If you right click on "View Source" (or equivalent) you'll see the Javascript statements near the top of the page, e.g.:

<script src="http://www.evcforum.net//dBoard.js"></script>

Most pages at a website rely upon the same Javascript and CSS files, and so they are only loaded the first time you visit a site. After that they're only loaded if you click on "Reload" or "Refresh."


--Percy
EvC Forum Director

This message is a reply to:
 Message 70 by Minnemooseus, posted 09-06-2010 2:57 PM Minnemooseus has acknowledged this reply

    
nwr
Member
Posts: 5530
From: Geneva, Illinois
Joined: 08-08-2005


Message 72 of 91 (581857)
09-17-2010 8:30 PM


It's good to have the activity meter back
Thanks, Percy.
  
Taz
Member (Idle past 785 days)
Posts: 5069
From: Zerus
Joined: 07-18-2006


Message 73 of 91 (581883)
09-17-2010 10:49 PM


I just logged on today. I don't like things that are different. Hurts my eyes.
Replies to this message:
 Message 74 by Coyote, posted 09-17-2010 10:58 PM Taz has not yet responded

  
Coyote
Member
Posts: 5925
Joined: 01-12-2008
Member Rating: 4.0


Message 74 of 91 (581884)
09-17-2010 10:58 PM
Reply to: Message 73 by Taz
09-17-2010 10:49 PM


I just logged on today. I don't like things that are different. Hurts my eyes.

I got used to not having them. The board now seems cluttered.


This message is a reply to:
 Message 73 by Taz, posted 09-17-2010 10:49 PM Taz has not yet responded

Replies to this message:
 Message 75 by cavediver, posted 09-18-2010 4:40 AM Coyote has not yet responded

  
cavediver
Member (Idle past 1137 days)
Posts: 4129
From: UK
Joined: 06-16-2005


Message 75 of 91 (581912)
09-18-2010 4:40 AM
Reply to: Message 74 by Coyote
09-17-2010 10:58 PM


Cluttered activity meters
My autistic streak likes the regularity of the activity meters, but they do seem to dominate the page. I think I prefer the old style, where there was no background to the meter and it simply progresses from left to right. It makes a better visual differentiation between quiet and active threads and keeps most of the page clean.
This message is a reply to:
 Message 74 by Coyote, posted 09-17-2010 10:58 PM Coyote has not yet responded

Replies to this message:
 Message 78 by jar, posted 09-18-2010 10:32 AM cavediver has not yet responded

  
Prev1234
5
67Next
Newer Topic | Older Topic
Jump to:


Copyright 2001-2015 by EvC Forum, All Rights Reserved

™ Version 4.0 Beta
Innovative software from Qwixotic © 2017