Understanding through Discussion


Welcome! You are not logged in. [ Login ]
EvC Forum active members: 80 (8898 total)
Current session began: 
Page Loaded: 03-26-2019 6:16 AM
25 online now:
PaulK, Porkncheese, vimesey (3 members, 22 visitors)
Chatting now:  Chat room empty
Newest Member: WookieeB
Post Volume:
Total: 848,658 Year: 3,695/19,786 Month: 690/1,087 Week: 59/221 Day: 13/17 Hour: 1/1


Thread  Details

Email This Thread
Newer Topic | Older Topic
  
Prev1
2
3Next
Author Topic:   Software Update
berberry
Inactive Member


Message 16 of 42 (104841)
05-03-2004 12:47 AM


Please don't start new topics about SW update issues
Several new topics have been opened about issues (post counts, logins, etc.) related to the software update. This creates a rather tedious situation for those of us who aren't having problems and just want to read the threads we've been following. I think Percy asked everyone to bring their comments and problems regarding the update to this thread. I know I don't have admin power so I can only request that everyone please do as Percy asked.
  
Minnemooseus
Member
Posts: 3708
From: Duluth, Minnesota, U.S. (West end of Lake Superior)
Joined: 11-11-2001
Member Rating: 4.5


Message 17 of 42 (104844)
05-03-2004 1:01 AM


Please don't start new topics about SW update issues, also bug report
Please see previous message also.

Bug report - I went to my personal topic index page, and clicked on the number of my most recent message in a couple of different topics. Instead of going to that message, I got the last page of the topic (my message was pages back).

Also (added by edit) - Despite my eforts to set my preferences to "Show 60 topics", things remain set to the 45 topic default. Do my "preferences" cover both minnemooseus and Adminnemooseus? My guess is that they do.

Moose

[This message has been edited Adminnemooseus, 05-03-2004]


Replies to this message:
 Message 18 by Percy, posted 05-03-2004 10:50 AM Minnemooseus has not yet responded
 Message 32 by Percy, posted 05-04-2004 11:15 AM Minnemooseus has not yet responded

    
Percy
Member
Posts: 18312
From: New Hampshire
Joined: 12-23-2000
Member Rating: 2.9


Message 18 of 42 (104922)
05-03-2004 10:50 AM
Reply to: Message 17 by Minnemooseus
05-03-2004 1:01 AM


Re: Please don't start new topics about SW update issues, also bug report
Thanks for the bug reports. They're on my list.

--Percy


This message is a reply to:
 Message 17 by Minnemooseus, posted 05-03-2004 1:01 AM Minnemooseus has not yet responded

Replies to this message:
 Message 19 by berberry, posted 05-03-2004 4:14 PM Percy has not yet responded
 Message 23 by Lammy, posted 05-03-2004 4:56 PM Percy has responded

    
berberry
Inactive Member


Message 19 of 42 (104986)
05-03-2004 4:14 PM
Reply to: Message 18 by Percy
05-03-2004 10:50 AM


What happened to Brad's 'G.P. Gladyshev' thread?
There may be another bug: I've been involved in an exchange with Brad in the above-referenced thread. All of the sudden the thread seems to have disappeared. It isn't showing up in the 'Topic List for All Forums'.
This message is a reply to:
 Message 18 by Percy, posted 05-03-2004 10:50 AM Percy has not yet responded

Replies to this message:
 Message 20 by berberry, posted 05-03-2004 4:15 PM berberry has responded

  
berberry
Inactive Member


Message 20 of 42 (104987)
05-03-2004 4:15 PM
Reply to: Message 19 by berberry
05-03-2004 4:14 PM


Re: What happened to Brad's 'G.P. Gladyshev' thread?
Now it's back. Something's wierd because it was gone a moment ago. I had checked and re-checked and couldn't find it.
This message is a reply to:
 Message 19 by berberry, posted 05-03-2004 4:14 PM berberry has responded

Replies to this message:
 Message 21 by berberry, posted 05-03-2004 4:22 PM berberry has not yet responded

  
berberry
Inactive Member


Message 21 of 42 (104991)
05-03-2004 4:22 PM
Reply to: Message 20 by berberry
05-03-2004 4:15 PM


Re: What happened to Brad's 'G.P. Gladyshev' thread?
Now I see what might have happened. As soon as the thread re-appeared I went in and noticed that Brad had added an edit to his last post. Is it possible that while a post is being edited by its author the thread temporarily disappears from the topic list?
This message is a reply to:
 Message 20 by berberry, posted 05-03-2004 4:15 PM berberry has not yet responded

Replies to this message:
 Message 22 by Adminnemooseus, posted 05-03-2004 4:38 PM berberry has not yet responded

  
Adminnemooseus
Director
Posts: 3879
Joined: 09-26-2002


Message 22 of 42 (104999)
05-03-2004 4:38 PM
Reply to: Message 21 by berberry
05-03-2004 4:22 PM


Re: What happened to Brad's 'G.P. Gladyshev' thread?
Percy is aware of this glitch in the software changes. I would think it is a priority on his bugs to fix.

Adminnemooseus


This message is a reply to:
 Message 21 by berberry, posted 05-03-2004 4:22 PM berberry has not yet responded

    
Lammy
Member
Posts: 3607
From: Chicago
Joined: 03-29-2004
Member Rating: 2.0


Message 23 of 42 (105005)
05-03-2004 4:56 PM
Reply to: Message 18 by Percy
05-03-2004 10:50 AM


Re: Please don't start new topics about SW update issues, also bug report
I can't edit my own profile.


The Laminator


This message is a reply to:
 Message 18 by Percy, posted 05-03-2004 10:50 AM Percy has responded

Replies to this message:
 Message 24 by Percy, posted 05-03-2004 5:05 PM Lammy has not yet responded
 Message 28 by Percy, posted 05-03-2004 9:02 PM Lammy has responded

    
Percy
Member
Posts: 18312
From: New Hampshire
Joined: 12-23-2000
Member Rating: 2.9


Message 24 of 42 (105012)
05-03-2004 5:05 PM
Reply to: Message 23 by Lammy
05-03-2004 4:56 PM


Re: Please don't start new topics about SW update issues, also bug report
This will be fixed tonight.

--Percy


This message is a reply to:
 Message 23 by Lammy, posted 05-03-2004 4:56 PM Lammy has not yet responded

    
jar
Member
Posts: 30934
From: Texas!!
Joined: 04-20-2004


Message 25 of 42 (105048)
05-03-2004 6:49 PM


One strange bug.

If I follow a link in a post to another thread on the forum, it shows me as not logged in in the link thread.


Aslan is not a Tame Lion
  
Sylas
Member (Idle past 3340 days)
Posts: 766
From: Newcastle, Australia
Joined: 11-17-2002


Message 26 of 42 (105050)
05-03-2004 6:56 PM


Bug in linking to a post.
I don't know if this is related to the upgrade or not.

I looked at the list of posts for DC85, at the time of writing this post.

There is a link in that page which appears in the html as follows:

<a href="http://www.evcforum.net/cgi-bin/dm.cgi?action=msg&f=20&t=76&m=9#9">9</a>

Note that the link goes to page 2 of the thread, but article 9, which actually appears on page 1. The correct link should be given as:

<a href="http://www.evcforum.net/cgi-bin/dm.cgi?action=msg&f=20&t=76&m=9#9">9</a>

Here are actual links to try out:
<a href="http://www.evcforum.net/cgi-bin/dm.cgi?action=msg&f=20&t=76&m=9#9">9</a> (result 9)
<a href="http://www.evcforum.net/cgi-bin/dm.cgi?action=msg&f=20&t=76&m=9#9">9</a>   (result 9)

Cheers -- Sylas

Added in edit: I'm finding the same problem of bad links to specific posts, where the wrong page is linked, in a number of other contexts. In the edit, I also fixed an error in how I presented the eroneous link.

[This message has been edited Sylas, 05-03-2004]


  
AdminSylas
Inactive Member


Message 27 of 42 (105055)
05-03-2004 7:09 PM


Finding the first post in a thread
I don't know if this problem has been reported...

Recently redwolf submitted a new thread, at Message 1

After four posts had been added, I checked out the list of posts by redwolf, and there was no link to this thread; and so he had missed out on the fact that the topic was on-line.

It is likely that he will be adding new posts, so the problem may go away as soon as he makes another reply to the thread.

However, if we a problem where the first post in a new thread is not properly linked to the message list of it's author, then that should be fixed. Note that this thread was approved in two steps.

  1. Archive; retaining a copy in the proposals forum.
  2. Move; deleting the copy in the proposals forum.

Replies to this message:
 Message 33 by Percy, posted 05-05-2004 9:48 AM AdminSylas has not yet responded

  
Percy
Member
Posts: 18312
From: New Hampshire
Joined: 12-23-2000
Member Rating: 2.9


Message 28 of 42 (105079)
05-03-2004 9:02 PM
Reply to: Message 23 by Lammy
05-03-2004 4:56 PM


Re: Please don't start new topics about SW update issues, also bug report
The profile problem has been fixed. Clicking on the profile button was causing a message that you needed moderator privileges. The button now works properly.

There needs to be one more improvement before directors, administrators and moderators can moderate both their accounts without relogging in. Right now, the profile can only be modified for the account originally logged into. The linked account cannot be modified. You have to instead logout then relogin in to the linked account. I'm working on a fix, it might be done tonight.

--Percy


This message is a reply to:
 Message 23 by Lammy, posted 05-03-2004 4:56 PM Lammy has responded

Replies to this message:
 Message 29 by Sylas, posted 05-03-2004 9:21 PM Percy has not yet responded
 Message 30 by Lammy, posted 05-04-2004 3:49 AM Percy has responded

    
Sylas
Member (Idle past 3340 days)
Posts: 766
From: Newcastle, Australia
Joined: 11-17-2002


Message 29 of 42 (105085)
05-03-2004 9:21 PM
Reply to: Message 28 by Percy
05-03-2004 9:02 PM


On the fix to profile updates.
Percy writes:


The profile problem has been fixed. Clicking on the profile button was causing a message that you needed moderator privileges. The button now works properly.

There needs to be one more improvement before directors, administrators and moderators can moderate both their accounts without relogging in. Right now, the profile can only be modified for the account originally logged into. The linked account cannot be modified. You have to instead logout then relogin in to the linked account. I'm working on a fix, it might be done tonight.

I tried it now, logging out, and in again as "Sylas". This allowed me to access the "Sylas" profile, but when I tried to update the avatar I got a message reading "Bad user password, possible hack attempt logged."

Don't know if this is redundant given further changes in the pipline, but thought I'd better let you know.

It's a conspiracy. Nobody wants me to get to my barber.


This message is a reply to:
 Message 28 by Percy, posted 05-03-2004 9:02 PM Percy has not yet responded

  
Lammy
Member
Posts: 3607
From: Chicago
Joined: 03-29-2004
Member Rating: 2.0


Message 30 of 42 (105138)
05-04-2004 3:49 AM
Reply to: Message 28 by Percy
05-03-2004 9:02 PM


Re: Please don't start new topics about SW update issues, also bug report
I can't change my avatar. Everytime I try to do that, it keeps saying "possible hack..." something along that line.


The Laminator


This message is a reply to:
 Message 28 by Percy, posted 05-03-2004 9:02 PM Percy has responded

Replies to this message:
 Message 31 by Percy, posted 05-04-2004 8:39 AM Lammy has not yet responded

    
Prev1
2
3Next
Newer Topic | Older Topic
Jump to:


Copyright 2001-2018 by EvC Forum, All Rights Reserved

™ Version 4.0 Beta
Innovative software from Qwixotic © 2019