Understanding through Discussion


Welcome! You are not logged in. [ Login ]
EvC Forum active members: 85 (8950 total)
30 online now:
Minnemooseus (Adminnemooseus), PaulK (2 members, 28 visitors)
Newest Member: Mikee
Post Volume: Total: 867,139 Year: 22,175/19,786 Month: 738/1,834 Week: 238/500 Day: 1/65 Hour: 0/1


Thread  Details

Email This Thread
Newer Topic | Older Topic
  
Author Topic:   We're Back!
nwr
Member
Posts: 5587
From: Geneva, Illinois
Joined: 08-08-2005


Message 19 of 87 (568748)
07-14-2010 5:38 PM


Passwords
I changed passwords on July 6, in case they were compromised.

I changed again on July 7, after the password encryption update was announced.

In order to login, I had to use the July 6 password. I have since changed that again to the July 7 version. I hope that is secure, or should I change again?


Replies to this message:
 Message 20 by Admin, posted 07-14-2010 5:52 PM nwr has responded
 Message 23 by Admin, posted 07-14-2010 6:39 PM nwr has acknowledged this reply

  
nwr
Member
Posts: 5587
From: Geneva, Illinois
Joined: 08-08-2005


Message 22 of 87 (568753)
07-14-2010 6:37 PM
Reply to: Message 20 by Admin
07-14-2010 5:52 PM


Re: Passwords
I was just forced off. It seems that the password has changed back to the Jul 6 value, instead of the value I changed it to earlier today.

The password switching back seems to complicate things.


This message is a reply to:
 Message 20 by Admin, posted 07-14-2010 5:52 PM Admin has acknowledged this reply

  
nwr
Member
Posts: 5587
From: Geneva, Illinois
Joined: 08-08-2005


Message 28 of 87 (568771)
07-17-2010 4:24 PM
Reply to: Message 27 by Admin
07-17-2010 4:09 PM


Re: We're Back Again
Many thanks for all of the effort you have put into this.

This message is a reply to:
 Message 27 by Admin, posted 07-17-2010 4:09 PM Admin has acknowledged this reply

  
nwr
Member
Posts: 5587
From: Geneva, Illinois
Joined: 08-08-2005


Message 49 of 87 (568910)
07-18-2010 9:28 PM
Reply to: Message 47 by crashfrog
07-18-2010 7:26 PM


Re: Issues
crashfrog writes:
... and mention that I just got about 6 blank emails from "admin".

Are you set to receive email when there is a reply to your posts? Perhaps these were the notifications, and the code that generates the content of the message is broken?

This message is a reply to:
 Message 47 by crashfrog, posted 07-18-2010 7:26 PM crashfrog has not yet responded

Replies to this message:
 Message 51 by Buzsaw, posted 07-18-2010 9:42 PM nwr has responded

  
nwr
Member
Posts: 5587
From: Geneva, Illinois
Joined: 08-08-2005


Message 52 of 87 (568920)
07-18-2010 10:43 PM
Reply to: Message 51 by Buzsaw
07-18-2010 9:42 PM


Re: Issues
Buzsaw writes:
I'm not set for message emails but was set for discussion board emails.

Interesting.

My settings are the same as you describe. However, I have not received any mail surprises.


This message is a reply to:
 Message 51 by Buzsaw, posted 07-18-2010 9:42 PM Buzsaw has not yet responded

  
nwr
Member
Posts: 5587
From: Geneva, Illinois
Joined: 08-08-2005


Message 65 of 87 (569180)
07-20-2010 4:21 PM


Internal Server Error
At around 3:55 board time, today, I received the error:
quote:
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, ******@evcforum.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


You are probably aware of this, but I'm posting just in case you missed it.

Edited by nwr, : No reason given.


Replies to this message:
 Message 66 by Admin, posted 07-20-2010 6:33 PM nwr has acknowledged this reply

  
nwr
Member
Posts: 5587
From: Geneva, Illinois
Joined: 08-08-2005


Message 84 of 87 (570940)
07-29-2010 12:58 PM
Reply to: Message 78 by Blue Jay
07-29-2010 11:55 AM


Re: Firefox problems
That could be a firefox bug.

Find your firefox profile directory. There should be a file there labeled "cookies.sqlite". Delete that file (make sure that firefox is not running before you delete it).

The file will be recreated when you next start firefox. However, you will lose all saved cookies.

I have not seen the problem myself, but I have seen reports of it. Apparently the cookies.sqlite file can occasionally become corrupted.

I am currently using firefox 3.6.6 on linux (opensuse 11.3, just installed yesterday).


This message is a reply to:
 Message 78 by Blue Jay, posted 07-29-2010 11:55 AM Blue Jay has not yet responded

  
Newer Topic | Older Topic
Jump to:


Copyright 2001-2018 by EvC Forum, All Rights Reserved

™ Version 4.0 Beta
Innovative software from Qwixotic © 2019